Geen referenties gevonden

Referenties (640)

Volg hier de laatste Referenties in de buurt

Hotel theater Figi Zeist

Vloeistofdichte pvc keukenvloer in hotel theater ZeistFigi Hotel Theater in Zeist is al sinds mensenheugenis een vast begrip in Zeist en zelfs uitgeroepen tot beste vergaderaccommodatie van Nederland.

Lees meer

New York Pizza Hilversum

Pvc koelcelvloer voor Pizza bezorgrestaurant HilversumNew York Pizza Hilversum heeft een uitgebreid assortiment van heerlijke en vers bereide, warme pizza's, pasta’s, salades, bijgerechten en dranken.

Lees meer

2017-09-01

Apollo hotel

Plaatsing pvc keukenvloer bij het Apollo hotel in VinkeveenBoekhout plaatste een pvc keukenvloer bij het Apollo Hotel en Evenementencentrum in Vinkeveen.

Lees meer

De Gasterije catering en maaltijdservice

Cateringservice de GasterijDe sfeer van thuis met het gemak en smaak van een restaurant, dat is wat de cateringservice de Gasterije in Oosterbeek wil bieden.

Lees meer

Restaurant Helder

Restaurant HelderIn Amsterdam-Zuid aan de Aalsmeerweg 96 – niet ver van het Hoofddorpplein – is sinds 2014 restaurant HELDER gehuisvest.

Lees meer

Restaurant Kop van de Haven

Restaurant Kop van de HavenRestaurant Kop van de Haven vind je in IJmuiden naast de Felison Terminal, waar dagelijks de cruiseferry naar Newcastle vertrekt.

Lees meer

Groepsaccommodatie De Vliehorst

Sterke en slijtvaste pvc accommodatievloer voor De Vliehorst op VlielandBoekhout bedrijfsvloeren plaatste een sterke en slijtvaste pvc accommodatievloer bij groepsverblijf De Vliehorst op Vlieland.

Lees meer

Hotel Hof van Alexander

Hotel Hof van AlexanderIn Zeeland aan de Slikweg in Kerkwerve ligt Hof van Alexander, met uitzicht over de natuurgebieden van plan Tureluur.

Lees meer

Lauwerijssen Elektro Service

Lauwerijssen Elektro ServiceLauwerijssen Elektro Service in Breda is specialist voor de inbouw van mobiele communicatie apparatuur in voertuigen.

Lees meer

Kwalitaria Délifrance Vathorst

Kwalitaria Délifrance VathorstBoekhout bedrijfsvloeren heeft veel ervaring met het plaatsen van vloeren in eetgelegenheden.

Lees meer

Punch Powertrain

Punch PowertrainPunch Powertrain ontwikkelt en produceert automatische transmissies, elektrische en hybride powertrains voor personenauto’s.

Lees meer

Waterbestendige horecavloeren van pvc geplaatst door Boekhout bij Kwalitaria Eerbeek

Kwalitaria EerbeekBoekhout komt bij verschillende Kwalitaria zaken in heel Nederland op bezoek om vloeren te plaatsen en dat het eten er fantastisch is, kunnen we dan ook uit eigen ervaring bevestigen.

Lees meer

Caravanbedrijf van der Hoek

Caravanbedrijf van der HoekCaravanbedrijf van der Hoek in Oud-Beijerland is een begrip bij caravanliefhebbers.

Lees meer

Harbour Café Groningen

Harbour Café GroningenDit café vind je op het bijzondere adres ‘Voor 't voormalig Klein Poortje 10-11’ in Groningen.

Lees meer

The Toren Boutique Hotel

Hotel The TorenThe Toren is een hotel van internationale allure aan de prestigieuze Keizersgracht, de duurste en meest gewilde locatie in Amsterdam.

Lees meer

Stadsherberg Het Wapen van IJlst

Stadsherberg Het Wapen van IJlstIn IJlst, misschien wel de meest idyllische van de Friese Elfsteden, vind je aan de Galamagracht de Stadsherberg Het Wapen van IJlst.

Lees meer

The Doctor

Café The DoctorIn het centrum van Wageningen aan de markt vind je The Doctor.

Lees meer

Bakker Brothers Seeds

Bakker Brothers SeedsBakker Brothers is een familiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1928 heeft ontwikkeld tot een innovatief zaadveredelings,- productie en -distributiebedrijf.

Lees meer

Mosselhandel Triton

Mosselhandel TritonTriton in Yerseke aan de Oosterschelde is één van de bekendste Zeeuwse mosselhandelaren.

Lees meer

Brouwerij Frontaal

Brouwerij FrontaalBrouwerij Frontaal is een bijzondere en innovatieve start-up binnen de omvangrijke Nederlandse biermarkt.

Lees meer

Milwaukee Motorcycle service

Milwaukee Motorcycle service in HaarsteegVeel liefhebbers van motoren kennen de route naar Haarsteeg.

Lees meer

Maaltijdservice étumé