banner

Restaurant vloeren | Boekhout Bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc restaurantvloer van Boekhout

Hygiëne en voedselveiligheid hebben een hoge prioriteit bij de keuze voor een restaurantvloer. De pvc vloeistofdichte vloer is dus een uitstekende keuze voor de vloeren in uw restaurant. Maar tegelijkertijd zijn de vloeren bijzonder fraai, sfeervol en klantvriendelijk.

 

Boekhout vloeistofdichte pvc restaurantvloeren, de juiste bedrijfsvloer voor uw restaurant

De nieuwe vloer in uw restaurant, bistro of eethuis moet een toekomstvaste investering zijn. Een vloer die mooi, sfeervol en comfortabel is, een visitekaartje richting uw gasten en een prettige werkomgeving voor uw personeel. Maar vooral ook een vloer die hygiënisch is en past in uw visie op voedselveiligheid. Een vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout is zo'n vloer.

 

Een hygiënische restaurantvloer, die duurzaamheid en milieuvriendelijkheid combineert

De voedselveiligheid voor uw gasten heeft in uw restaurant een grote prioriteit. Alles dat u serveert moet vers, schoon en veilig zijn. Een vloer die u vaak, snel en volledig kunt reinigen, is daarbij essentieel. Onze pvc vloeren die volledig vloeistofdicht zijn, voldoen aan die eis. Niet alleen laten ze gegarandeerd geen water of andere vloeistoffen door - ze voldoen niet voor niets aan de eisen voor de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening) - maar dankzij de thermisch dichtgelaste naden is er ook geen enkele plaats waar vuil zich kan ophopen. Daarmee is de vloer bijzonder snel en effectief te reinigen en voldoet hij tevens aan de uitgebreide HACCP normen (Hazard Analysis and Critical Control Points).

 

Zowel het eetgedeelte van uw restaurant als de keuken en andere ruimtes worden intensief gebruikt. In het gastengedeelte wordt vanzelfsprekend veel gelopen, geschoven met stoelen en tafels en er zal ook regelmatig iets op de grond vallen. De keuken wordt nog intensiever belast met zijn zware inventaris, keukenapparatuur en het keukenpersoneel dat druk bezig is om alle gerechten op tijd op de borden te hebben. Een vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout is zeer slijtvast en stootvast en daarmee voorbereid op een jarenlange intensieve belasting zonder de mooie uitstraling te verliezen.

 

Maar uw prachtige restaurantvloer is ook duurzaam en milieuvriendelijk. Dankzij het vloeistofdichte karakter van de bedrijfsvloer kunt u uitgebreid schoonmaken met reinigingsmiddelen zonder dat er iets kan weglekken. Maar het gebruikte pvc zelf is ook duurzaam want het is geproduceerd uit eerder gebruikt, 100% gerecycled pvc. Daarbij is het pvc warmte isolerend zodat het actief bijdraagt aan een lager energieverbruik in uw restaurant.

 

Een sfeervolle en aangename restaurantvloer, die bijzonder veilig is

Uw vloer is het visitekaartje richting uw gasten en dankzij ons uitgebreide assortiment aan kleuren en vloerstijlen kunt u uw vloer volledig vormgeven naar uw wensen en laten aansluiten op uw verdere restaurant interieur. Van stijlvol klassiek tot fris en trendy, iedere smaak is te realiseren met een Boekhout vloer. Daarbij kunt u verschillende kleuren en lijnen combineren, zodat u bijvoorbeeld een verschillende sfeer kunt meegeven aan verschillende ruimtes. Warm en sfeervol in het restaurantgedeelte, fris en hygiënisch in de keuken. U kunt zelfs namen en logo's in uw vloer verwerken.

 

In een restaurant moet de vloer ook veiligheid bieden. Omdat er keukenapparatuur wordt gebruikt en voedsel wordt verhit, moet het brandgevaar zoveel mogelijk worden beperkt. De vloeistofdichte vloer draagt daar rechtstreeks aan bij dankzij de brandvertragende materialen die in het pvc zijn verwerkt. Daarbij is het een uitstekende antislip vloer, wat zeker in de keuken waar nogal eens wordt gemorst, maar ook in het restaurantgedeelte een veilig idee is voor uw medewerkers en gasten.

 

Het ergonomisch veerkrachtige pvc maakt uw vloer bijzonder aangenaam om op te lopen en een comfortabele ondergrond voor uw gasten, keukenpersoneel en de bediening in uw restaurant. De pvc vloer is sterk geluidsdempend en daarmee sfeerverhogend voor uw gasten en stressverminderend in uw keuken. Desgewenst kan uw vloer ook worden gecombineerd met vloerverwarming.

 

Een fraai geplaatste en financieel aantrekkelijke restaurantvloer

De restaurantvloeren van Boekhout hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Boekhout kan als bedrijfsvloerenexpert scherp inkopen bij de grote kwaliteitsfabrikanten en vertaalt dit zoveel mogelijk naar een concurrerende prijs per vierkante meter voor u. Maar minstens zo groot is de winst die u haalt uit het minimale onderhoud dat uw vloer nodig heeft en de snelheid waarmee de vloer dagelijks kan worden schoongemaakt. De gebruikte kwaliteitsmaterialen garanderen jarenlang zorgeloos gebruik.

 

Uw restaurant hoeft bovendien niet dagen dicht om onze vloer te plaatsen. In nauwe samenwerking met u maken onze vloeradviseurs een plaatsingsplan waarin rekening wordt gehouden met uw openingstijden en andere eisen. De vloer kan zonder ingewikkelde voorbewerkingen op vrijwel iedere ondervloer worden aangebracht. De droogtijd is minimaal en de geplaatste vloer kan onmiddellijk volledig worden belast. U kunt diezelfde dag uw gasten weer ontvangen.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw restaurant

 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Brandvertragend
 Eenvoudig te reinigen
 Zeer slijtvast en stootvast
 Antislip
 Representatief en stijlvol
 Chemisch bestendig
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving