Vloeistofdichte Boekhout Restaurantvloer

Hygiëne en voedselveiligheid hebben een hoge prioriteit bij de keuze voor een restaurantvloer. De pvc vloeistofdichte vloer is dus een uitstekende keuze voor de vloeren in uw restaurant. Maar tegelijkertijd zijn de vloeren bijzonder fraai, sfeervol en klantvriendelijk. 

Op zoek naar een ideale restaurantvloer?

 • Stootvast en sterk: in- en uitrijdende auto’s, zware machines en trillende installaties vragen om een sterke, stootvaste en geluiddempende ondergrond.

 • Duurzaam: bij een grote investering wilt u dat deze lang mee gaat. Gebruik van gerecycled PVC, de vloeistofdichtheid en de wijze van reinigen helpen het milieu te sparen.

 • Vloeistofdicht: van olie en vetten tot koelvloeistof, het is belangrijk dat er niets weglekt naar andere ruimtes of de bodem, zodat uw bedrijf garant staat voor hygiëne en de vloeistofdichtheidsnorm VVV.

 • Eenvoudig en snel te reinigen: olie, vetten, smeermiddelen en andere chemicaliën zorgen voor zwaar bevuilde vloeren. Voor veiligheid, comfort en een professionele uitstraling, dient uw vloer grondig schoon te zijn.

Snel en goed geplaatst

U ondervindt minimale hinder door het leggen van de vloer. Onze vloerenexperts maken een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat met u af.

Een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Door de vloer gefaseerd te leggen kunt u doorwerken terwijl de vakmannen van Boekhout uw vloer plaatsen. De PVC vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

Kortom: u heeft in korte tijd een perfect verlijmde vloer met vanzelfsprekend volledige garantie.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Meer dan 20 jaar ervaring
De meest complete service
Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Geluiddempend

  De PVC toplaag heeft een isolerende en geluiddempende werking. Hierdoor kan er comfortabel en rustig worden gewerkt.

 • Veerkrachtig

  PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm)

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen.

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Scheurbestendig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig.

 • Snel gelegd en direct te belopen

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen.

 • Gefaseerd aan te brengen

  Het is mogelijk om de bedrijfsvloer in fases aan te laten brengen. Wij maken dan samen met u een planning welke dagen er gelegd kan worden. Zo hoeft u uw bedrijf niet te sluiten tijdens de werkzaamheden.

 • Eenvoudig te reinigen

  Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  Met vloerverwarming combineert u comfort en bewust energiegebruik. Bij een PVC-vloer is vloerverwarming toepasbaar.

 • Representatief en naadloos

  Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Gerecycled pvc

  Onze PVC vloeren zijn geproduceerd uit 100% gerecycled PVC. De vloeistofdichtheid garandeert dat gelekte chemicaliën niet in het milieu terechtkomen.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

 • Bestand tegen zware belasting

  De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

Vloeistofdichte pvc restaurantvloer van Boekhout

Hygiëne en voedselveiligheid hebben een hoge prioriteit bij de keuze voor een restaurantvloer. De pvc vloeistofdichte vloer is dus een uitstekende keuze voor de vloeren in uw restaurant. Maar tegelijkertijd zijn de vloeren bijzonder fraai, sfeervol en klantvriendelijk.

 

Boekhout vloeistofdichte pvc restaurantvloeren, de juiste bedrijfsvloer voor uw restaurant

De nieuwe vloer in uw restaurant, bistro of eethuis moet een toekomstvaste investering zijn. Een vloer die mooi, sfeervol en comfortabel is, een visitekaartje richting uw gasten en een prettige werkomgeving voor uw personeel. Maar vooral ook een vloer die hygiënisch is en past in uw visie op voedselveiligheid. Een vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout is zo'n vloer.

 

Een hygiënische restaurantvloer, die duurzaamheid en milieuvriendelijkheid combineert

De voedselveiligheid voor uw gasten heeft in uw restaurant een grote prioriteit. Alles dat u serveert moet vers, schoon en veilig zijn. Een vloer die u vaak, snel en volledig kunt reinigen, is daarbij essentieel. Onze pvc vloeren die volledig vloeistofdicht zijn, voldoen aan die eis. Niet alleen laten ze gegarandeerd geen water of andere vloeistoffen door - ze voldoen niet voor niets aan de eisen voor de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening) - maar dankzij de thermisch dichtgelaste naden is er ook geen enkele plaats waar vuil zich kan ophopen. Daarmee is de vloer bijzonder snel en effectief te reinigen en voldoet hij tevens aan de uitgebreide HACCP normen (Hazard Analysis and Critical Control Points).

 

Zowel het eetgedeelte van uw restaurant als de keuken en andere ruimtes worden intensief gebruikt. In het gastengedeelte wordt vanzelfsprekend veel gelopen, geschoven met stoelen en tafels en er zal ook regelmatig iets op de grond vallen. De keuken wordt nog intensiever belast met zijn zware inventaris, keukenapparatuur en het keukenpersoneel dat druk bezig is om alle gerechten op tijd op de borden te hebben. Een vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout is zeer slijtvast en stootvast en daarmee voorbereid op een jarenlange intensieve belasting zonder de mooie uitstraling te verliezen.

 

Maar uw prachtige restaurantvloer is ook duurzaam en milieuvriendelijk. Dankzij het vloeistofdichte karakter van de bedrijfsvloer kunt u uitgebreid schoonmaken met reinigingsmiddelen zonder dat er iets kan weglekken. Maar het gebruikte pvc zelf is ook duurzaam want het is geproduceerd uit eerder gebruikt, 100% gerecycled pvc. Daarbij is het pvc warmte isolerend zodat het actief bijdraagt aan een lager energieverbruik in uw restaurant.

 

Een sfeervolle en aangename restaurantvloer, die bijzonder veilig is

Uw vloer is het visitekaartje richting uw gasten en dankzij ons uitgebreide assortiment aan kleuren en vloerstijlen kunt u uw vloer volledig vormgeven naar uw wensen en laten aansluiten op uw verdere restaurant interieur. Van stijlvol klassiek tot fris en trendy, iedere smaak is te realiseren met een Boekhout vloer. Daarbij kunt u verschillende kleuren en lijnen combineren, zodat u bijvoorbeeld een verschillende sfeer kunt meegeven aan verschillende ruimtes. Warm en sfeervol in het restaurantgedeelte, fris en hygiënisch in de keuken. U kunt zelfs namen en logo's in uw vloer verwerken.

 

In een restaurant moet de vloer ook veiligheid bieden. Omdat er keukenapparatuur wordt gebruikt en voedsel wordt verhit, moet het brandgevaar zoveel mogelijk worden beperkt. De vloeistofdichte vloer draagt daar rechtstreeks aan bij dankzij de brandvertragende materialen die in het pvc zijn verwerkt. Daarbij is het een uitstekende antislip vloer, wat zeker in de keuken waar nogal eens wordt gemorst, maar ook in het restaurantgedeelte een veilig idee is voor uw medewerkers en gasten.

 

Het ergonomisch veerkrachtige pvc maakt uw vloer bijzonder aangenaam om op te lopen en een comfortabele ondergrond voor uw gasten, keukenpersoneel en de bediening in uw restaurant. De pvc vloer is sterk geluidsdempend en daarmee sfeerverhogend voor uw gasten en stressverminderend in uw keuken. Desgewenst kan uw vloer ook worden gecombineerd met vloerverwarming.

 

Een fraai geplaatste en financieel aantrekkelijke restaurantvloer

De restaurantvloeren van Boekhout hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Boekhout kan als bedrijfsvloerenexpert scherp inkopen bij de grote kwaliteitsfabrikanten en vertaalt dit zoveel mogelijk naar een concurrerende prijs per vierkante meter voor u. Maar minstens zo groot is de winst die u haalt uit het minimale onderhoud dat uw vloer nodig heeft en de snelheid waarmee de vloer dagelijks kan worden schoongemaakt. De gebruikte kwaliteitsmaterialen garanderen jarenlang zorgeloos gebruik.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Uw restaurant hoeft bovendien niet dagen dicht om onze vloer te plaatsen. In nauwe samenwerking met u maken onze vloeradviseurs een plaatsingsplan waarin rekening wordt gehouden met uw openingstijden en andere eisen. De vloer kan zonder ingewikkelde voorbewerkingen op vrijwel iedere ondervloer worden aangebracht. De droogtijd is minimaal en de geplaatste vloer kan onmiddellijk volledig worden belast. U kunt diezelfde dag uw gasten weer ontvangen.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren