< Terug naar alle Referenties in de buurt

Pvc horecavloeren voor de Beren Bezorgrestaurant Almere

Boekhout legde robuuste en vloeistofdichte pvc horecavloeren in het de Beren bezorgrestaurant –zelf ophalen mag er overigens ook - aan de Spoordreef in Almere. De Beren is inmiddels een begrip, niet in de laatste plaats dankzij de authentieke houtskool gegrilde vlees- en visgerechten. De keten is ooit gestart als een van de eerste Rotterdamse eetcafés Bruintje Beer aan de Noordsingel. Dat sloeg aan en vervolgens werden meer eetcafés in de regio geopend, en later ook bezorgrestaurants. De keten groeide. Eerst in de regio Rotterdam, later ook ver daarbuiten. De Beren bezorgrestaurants zorgen voor uitstekende spare-ribs, saté en biefstukken. En vergeet uiteraard ook de maaltijdsalades niet.

Plaatsing van de pvc horecavloeren door Boekhout bedrijfsvloeren

In restaurantkeukens wordt hard doorgewerkt en horecavloeren moeten daarom stevig én hygiënisch zijn. De sterke en dikke antracietkleurige liplas pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm zijn daarvoor uitstekend geschikt. Voorafgaand aan het plaatsen van de vloer is de bestaande ondervloer waar nodig uitgevuld en overal geschuurd. De nieuwe pvc tegels zijn met een 2-componenten polyurethaanlijm aan de ondervloer bevestigd en onderling verlijmd met een pvc koudlas.

Vloeistofdichte horecavloeren

Door daarna de naden tussen de tegels thermisch te lassen, realiseerden we een volmaakt naadloze en vloeistofdichte vloer. Door die gladde naden is de vloer razendsnel schoon te maken en daarom erg hygiënisch. De randen van de vloer zijn afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit, waarna nog pinten zijn aangebracht.