< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing vloer bij café Le Pub aan het Leidseplein

Boekhout bedrijfsvloeren installeerde een nieuwe pvc vloer bij café Le Pub aan het Leidseplein in Amsterdam. Op een van dé uitgaans hotspots van Amsterdam is dit een prima plek om bij te komen van een dagje shoppen, museumbezoek of wat u ook maar naar onze hoofdstad brengt. Het café is sfeervol ingericht en heeft voor de mooie dagen een groot terras voor de deur. Naast een drankje – met de prima wijnen en Belgische bieren als aanrader - kan men ook heerlijk eten bij Le Pub. Ook is het mogelijk ‘door te schuiven’ naar het bovengelegen New York steakhouse, met heerlijke steaks en een prachtig uitzicht over het Leidseplein.

Plaatsingswerkzaamheden pvc vloer door Boekhout

De Boekhout vloerspecialisten lijmden de zwarte pvc tegels met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer. De tegels van 490 x 490 x 10 mm hebben onderling een liplas verbinding die met een pvc koudlas is gelijmd. Door vervolgens de naad uit te frezen en er een pvc lasdraad in te smelten, is een vloeistofdichte vloer gecreëerd.

 

Door bij dit thermisch lassen een lasdraad van 5 mm in een afwijkende kleur te gebruiken, kunnen mooie vloerpatronen ontstaan. Bij Le Pub koos men bijvoorbeeld voor een rode lasdraad op de zwarte tegelvloer. De randen van de vloer zijn daarna nog met kitprimer en MS polymeerkit dichtgemaakt. Ook hebben we waterkeringen en een putdeksel aangebracht.