< Terug naar alle Referenties in de buurt

Nieuwe vloeistofdichte keukenvloeren Restaurant Vliegveld Hilversum

Boekhout plaatste pvc vloeistofdichte keukenvloeren in het volledige gerestylede Restaurant Vliegveld Hilversum. Zowel de menukaart als het interieur zijn door de nieuwe eigenaars grondig veranderd met positieve reacties van de klanten. Deze horecalocatie is dan ook een bijzondere plek. U kunt er terecht voor een kop koffie met appeltaart, heerlijke lunchgerechten of een high tea. En uiteraard is er een uitgebreide diner­, bier- en cocktailkaart en ook voor een feest of partij is het restaurant een fraaie locatie.

 

Dat heeft alles te maken met de bijzondere setting.  Zeker vanaf het terras heb je een prachtig zicht op Vliegveld Hilversum. Dat kleine vliegveld tussen Hilversum, Loosdrecht en Hollandse Rading wordt enthousiast gebruikt voor onder andere vlieglessen, gemotoriseerde en zweefvliegactiviteiten, helikoptervluchten en parachutespringen. Ook leuk zijn de daar opgestelde historische privévliegtuigen.

Vloerwerkzaamheden keukenvloeren van het restaurant

Eerst zijn de ondervloeren professioneel geschuurd met een Mambo Evo schuurmachine. De zwarte liplas pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm zijn met 2-componenten polyurethaanlijm aan deze ondervloer gelijmd. De verbinding tussen de tegels is uitgevoerd met een pvc koudlas. De naden zijn daarna thermisch gelast waardoor de vloeren naadloos en vloeistofdicht zijn opgeleverd. De randen van de vloeren zijn opgeleverd met kitprimer en MS polymeerkit. Het geheel is perfect afgewerkt met plinten, putdeksels, hoekprofielen en een oploopsysteem.