< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing vloeistofdicht bereidingsvloer voor Leon Donker Catering

Boekhout bedrijfsvloeren plaatste een vloeistofdichte bereidingsvloer in de keuken en productieruimte van Leon Donker Catering in IJsselstein. Dit is hét adres voor lekkere, verse en huisgemaakte catering uit de eigen keuken van Leon Donker. Het bedrijf verzorgt de catering voor bruiloften, (tuin)feesten, evenementen en bedrijfsactiviteiten. De cateraar bezorgt vanuit vestigingsplaats IJsselstein door heel Nederland voor gezelschappen van klein tot groot. Van lunch of diner tot borrels met kleine hapjes of fingerfood, een barbecue, een uitgebreid buffet of een intiem etentje.

Plaatsen bereidingsvloer door Boekhout

Eerst schuurden onze vloerenleggers de bestaande ondervloer. Vervolgens werden daarop de antracietkleurige tegels van 490 x 490 x 10 mm aangebracht. Deze zijn met 2-componenten polyurethaanlijm op de vloer gelijmd en onderling zijn de tegels met een pvc koudlas gekoppeld. Door de naden thermisch te lassen met een pvc lasveter is de vloer naadloos en vloeistofdicht gemaakt. Het eindresultaat is een bijzonder hygiënische cateringvloer die erg eenvoudig is schoon te houden. Door het gebruik van een lasveter in een afwijkende kleur (zwart) is een mooi lijnenpatroon gecreëerd.
De randen van de vloer zijn afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit en er is een pvc verhoging aangebracht langs de zijkanten. Ook is een putdeksel van 220x220x5mm in de vloer verwerkt.