< Terug naar alle Referenties in de buurt

Leveren en aanbrengen vloersysteem voor Wok To Go Utrecht

Boekhout leverde en installeerde een pvc horeca vloersysteem voor de Wok To Go vestiging in Utrecht aan de Burgemeester Reigerstraat. Deze restaurants combineren snelle, gezonde en smaakvolle maaltijden. De lekkerste wokgerechten met verse ingrediënten onder het motto “Making people happy through food”. Er zijn inmiddels Wok To Go restaurants in de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht. Maar ook in Amersfoort, Den Bosch, Enschede, Haarlem, Houten, Maastricht, Roermond en Tilburg kun je inmiddels terecht voor een Wok To Go maaltijd. In meerdere restaurants verzorgde Boekhout een nieuwe pvc restaurantvloer.

Levering pvc vloer voor Wok To Go

We schuurden en reinigden de bestaande ondervloer voor een goed hechting van de lijm en de tegels. De Boekhout pvc tegels van 500 x 500 x 10 mm zijn met 2-componenten polyurethaanlijm en een chemische pvc koudlas vastgelijmd. De vloer is vloeistofdicht gemaakt door de tegelnaden thermische dicht te lassen. Dor verschillende tegelkleuren te combineren is er een fraaie zwart-wit geblokte vloer gecreëerd. De vloer is afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit. Ook zijn plinten en putdeksels in de vloer verwerkt (op maat).

Aanvullende op de vloeistofdichte pvc vloer is ook een fraaie representatieve pvc designvloer verzorgd. Een vloer met een sterke slijtlaag die met acrylaatlijm is gehecht en afgewerkt met siliconenkit. Ook is de vloer ter hoogte van de vloermat uitgevuld en verhoogd. Ook zijn er schoondrooglooptegels aangebracht.