< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing cafetariavloeren voor Jean Paul Verse Patat in Hellevoetsluis

Bij cafetaria Jean Paul Verse Patat in winkelcentrum Struytse Hoeck in Hellevoetsluis plaatste Boekhout nieuwe pvc cafetariavloeren in de keuken en het bezoekersgedeelte. Omdat bij een cafetaria het belangrijk is dat de vloeren er fris uitzien, slijtvast en sterk zijn en ook nog snel zijn schoon te maken, valt de keuze steeds vaker op onze pvc vloeren.

Plaatsen pvc horecavloeren door Boekhout bedrijfsvloeren

In beide ruimtes schuurden we eerst de bestaande ondervloer voor een optimale hechting van de nieuwe vloer. Dit doen we met een professionele Mambo Evo schuurmachines. Daarna zijn de zwarte Boekhout-Groef tegels van 500 x 500 x 10 mm met een 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd en met een pvc koudlas aan elkaar gehecht. Door vervolgens een pvc lasdraad in de naden te smelten (thermisch lassen) creëerden we een naadloze en vloeistofdichte vloer. Er is gebruik gemaakt van een blauwe lasdraad die een vrolijk contrast geeft met de zwarte tegels.

 

Nadat de randen zijn afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit zijn nog plinten, een putdeksel en een oploopsysteem aangebracht.