< Terug naar alle Referenties in de buurt

Nieuwe pvc keukenvloer voor Fletcher Arnemuiden

De Fletcher Hotelketen heeft in Arnemuiden een nieuw en bijzonder fraai Hotel-Restaurant geopend. Hotel-Restaurant Het Veerse Meer ligt direct aan het populaire strand- en watersportmeer in Zeeland. Vanuit de mooie Marina Lounge en vanaf de twee grote terrassen heeft u een magnifiek uitzicht over het prachtige meer.

Uitstekende hotel en restaurant faciliteiten

Uiteraard beschikt het Hotel-Restaurant over een eigen aanlegsteiger en strandje. Maar ook vindt u er een uitgebreide fitnesszaal en een multifunctionele vergaderzaal. En uw verblijf wordt natuurlijk helemaal compleet met een overnachting in de luxe 4-sterren hotelkamers. 

Plaatsing hotel-restaurant keukenvloer van duurzaam pvc

Voor deze fraaie horecagelegenheid leverde en installeerde Boekhout een vloeistofdichte en hygiënische pvc keukenvloer. De vloer is opgebouwd uit robuuste zwarte pvc tegels die met een pvc koudlas onderling zijn gehecht en met behulp van een 2-Componenten Polyurethaanlijm vast op de ondervloer zijn gelijmd. Dankzij de thermische lastechniek is het geheel vervolgens naadloos en volledig vloeistofdicht gemaakt.