< Terug naar alle Referenties in de buurt

Pvc keuken- en toiletvloeren voor partycentrum in Amsterdam Zuid-Oost

Boekhout bedrijfsvloeren installeerde een pvc keukenvloer en vloeren in de toiletruimtes bij partycentrum Club DNA. Club DNA is een nieuwe Club&Lounge in Amsterdam Zuid-Oost voor intieme gelegenheden, privé feestjes en speciale evenementen. Club DNA beschikt over uitstekende DJ apparatuur, een licht-show, gedecoreerde gast- en VIP-ruimtes, een privé buitenterras en genoeg gratis parkeer gelegenheid voor alle gasten. Daarmee is Club DNA groot genoeg om gasten te helpen met ‘het onmogelijke’ maar tegelijkertijd klein genoeg om intiem te blijven.

Pvc voor hygiënische keuken en sanitairvloeren

Voor keukens en het sanitair van horecabedrijven is hygiëne cruciaal. U wilt vloeren vaak en snel - maar toch grondig - kunnen reinigen met schoonmaakmiddelen. Vloeistofdicht pvc is dan de beste keuze. Boekhout vloerspecialisten schuurden eerst de ondervloeren. Daarna werden de één centimeter dikke pvc tegels aangebracht. Die tegels van 490 bij 490 millimeter worden met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd en onderling gekoppeld met een pvc koudlas.

Thermisch lassen van de pvc vloer

Door vervolgens de naden thermisch te lassen, worden vloeren volledig naadloos en vloeistofdicht. Reinigen is daarna eenvoudig, want de vloer kan snel worden droog getrokken en nergens kan vuil in naden achterblijven. Als sluitstuk werden de randen met kitprimer en MS-polymeerkit afgewerkt. Ook werden een plintsysteem en een putdeksel geplaatst.