< Terug naar alle Referenties in de buurt

Realisatie pvc keukenvloer op het schip MS De Jordaan in Amsterdam

Boekhout verzorgde een nieuwe vloeistofdichte pvc scheepsvloer in de Amsterdamse feestboot MS De Jordaan. Deze partyboot of feestboot is bovendeks ingericht als een traditionele huiskamer en het onderdek huisvest een echt Jordanees café. Een echte bijzonderheid in de wateren op en rond het IJ, waar 150 personen een gezellig uitje kunnen hebben. Dit schip is uiteraard voorzien van alle benodigde horecafaciliteiten en daarvoor installeerde Boekhout een volwaardige pvc keukenvloer.

Aanbrengen pvc scheepsvloer

Bij werkzaamheden op een schip heb je uiteraard te maken met een afwijkende vormgeving en afmetingen. Voor onze pvc vloeren is dat geen enkel probleem, die kunnen we exact op maat installeren. Niet voor niets bekleden we ook bijvoorbeeld mobiele keukenwagens. Met diezelfde vakkundigheid plaatste wij een keukenvloer in de MS Jordaan. En omdat bij de feestboot de vormgeving erg belangrijk is, werd daarbij gekozen voor bordeaux gekleurde pvc tegels en antracietkleurige lasveters. Het effect is een fraaie vloer met een mooi lijnenpatroon.

We schuurden de ondervloer en lijmden daarop met 2-componenten polyurethaanlijm de pvc tegels op de ondervloer. De groeftegels van 500 x 500 x 10 mm zijn ook nog met een pvc koudlas onderling gelijmd. Daarna zijn de tegels thermisch gelast om een vloeistofdichte scheepsvloer te realiseren. De vloerranden zijn afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit. Ook is een luikring aangebracht.