< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing sterke bedrijfswagenvloer in dealervoertuig

Boekhout plaatste een nieuwe pvc bedrijfswagenvloer in een van de dealervoertuigen van Snap-on, de gereedschapsspecialist voor de automotive sector. Snap-on levert wereldwijd specialistisch gereedschap aan garagebedrijven, autodealers, bedrijfswagenspecialisten, cartuners en andere automotive bedrijven. Snap-on heeft een compleet assortiment, van momentsleutels tot diagnostische apparatuur. Een totaalpakket voor iedere werkplaats.

 

Snap-on verkoopt het gereedschap niet via winkels en onderdelenleveranciers. Snap-on franchisenemers gaan met hun assortiment in een speciale dealer-bus langs de klant en adviseren ter plekke over het beste gereedschap voor specifieke werkzaamheden. De klant kan direct ter plekke proberen welk gereedschap voor hem het beste is.

Plaatsing bedrijfswagenvloer in Snap-on dealer-bus

De Snap-on dealervoertuigen zijn dan ook rijdende werkplaatsen vol gereedschap. Dat betekent dat er in de bus gewerkt moet kunnen worden en de vloer sterk en robuust moet zijn. Gereedschap dat valt of een apparaat dat wordt verschoven, het moet voor de vloer geen problemen opleveren. Daarom koos Snap-on voor een pvc bedrijfswagenvloer van Boekhout. Boekhout pvc-vloer zijn opgebouwd uit oersterke pvc tegels van een centimeter dik die door de vloerspecialisten van Boekhout perfect op maat worden geplaatst. Het resultaat is een ijzersterke en slijtvaste vloer waarop het bovendien erg prettig werken is.