< Terug naar alle Referenties in de buurt

Veelzijdige pvc vloer voor het News Café in Groningen

Boekhout plaatste een duurzame pvc vloer in het News Café aan het Waagplein in Groningen. In dit Grand Café kun je perfect ontspannen met een drankje en ongecompliceerde, betaalbare gerechten van hoge kwaliteit. Rondom het pand is een prachtig terras beschikbaar en op de eerste verdieping een gezellig restaurant. Ook zakelijk kan men er terecht in de vergaderruimte en de Club van het News Café maakt van ieder feestje een hoogtepunt. Het maakt het News Café tot dé ontmoetingsplek in het centrum van Groningen.

Aanbrengen pvc vloer bij het News Café

Voor horeca ondernemingen is de veelzijdigheid van een pvc horecavloer erg aantrekkelijk. De vloeren hebben een mooie robuuste uitstraling en zijn door te variëren in kleuren en lasnaden aan te passen aan het interieur. De vloeren zijn bijzonder slijtvast, kunnen tegen een stootje en zijn volledig vloeistofdicht te maken.


Voor het News Café plaatsen we zwarte mes in groef pvc tegels van 500 x 500 x 10 mm. Onderling zijn ze met een zogenaamde pvc koudlas gekoppeld, terwijl de bevestiging aan de ondervloer is gedaan met 2-componenten polyurethaanlijm. De vloer is thermisch gelast om hem naadloos en waterdicht te maken. De randen zijn netjes afgewerkt met kitprimer en MS-polymeerkit. Tenslotte is ook nog een oploopsysteem geplaatst.