< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsen pvc designvloer bij Asito schoonmaakbedrijf

Boekhout installeerde een pvc designvloer in het bedrijfspand van schoonmaakbedrijf Asito in Utrecht. Dit bedrijf heeft een landelijk netwerk met 50 vestigingen. De brede facilitaire dienstverlening is aangevuld met speciale divisies voor bijvoorbeeld zorginstellingen en het vervoer van reizigers. Op die manier zorgt Asito voor een solide, landelijk opererend bedrijf met de flexibiliteit van echt lokaal ondernemerschap.

Aanleg pvc designvloer door Boekhout

Pvc designvloeren zijn bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld kantoorvloeren. De vloeren zijn beschikbaar in talloze levensechte dessins, van hout tot steenprints. Tegelijkertijd zijn de pvc vloerstroken en -tegels extreem sterk en dankzij een harde toplaag bijzonder slijtvast.

Eerst schuurden we de betonnen ondervloer. Ook is de ondervloer waar nodig is geƫgaliseerd met cementgebonden egaline. Daar bovenop zijn de pvc tegels in halfsteensverband gelegd, waarbij de naden zijn afgewerkt met een grijze bies. De tegels van 457 x 457 x 2,5 mm zijn met acrylaatlijm op de ondervloer gelijmd. De randen van de vloer zijn daarna afgewerkt met siliconenkit.