< Terug naar alle Referenties in de buurt

Levering restaurantvloeren voor restaurant Poké Spot

Boekhout plaatste de restaurantvloeren in de nieuwe Poké Spot aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen. Twee ondernemers met roots in China laten Groningen daar kennismaken met een nieuwe culinaire trend uit Hawaii, de Poké Bowl. Een Poké Bowl bestaat uit een kom met daarin een combinatie van verschillende vissoorten (al kan bijvoorbeeld kip ook) en groente. De bezoekers kunnen eindeloos combineren door op de gekozen ‘basis’ te variëren met de saus, de proteïne (tonijn, zalm of gerookte kip), de toppings en de crunches.

Plaatsen restaurantvloeren door Boekhout bedrijfsvloeren

Boekhout verzorgde verschillende vloeren voor het restaurant. Zoals door veel horecaondernemers is ook hier gekozen voor een robuuste en vloeistofdichte pvc vloer in de keuken en een design pvc vloer in de restaurantruimte. In beide ruimtes is eerst de ondervloer geprepareerd door deze waar nodig te egaliseren met egaline en de vloer te schuren.

 

De vloeistofdichte pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm voor de keuken zijn met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. De tegels zijn onderling met een pvc koudlas gehecht en door thermisch lassen is het resultaat een naadloze en vloeistofdichte vloer. De randen ervan zijn nog met kitprimer en MS polymeerkit afgewerkt en het geheel is afgewerkt met plinten, een oploopsysteem en een schoonloopmat.

 

In het restaurantdeel koos men voor pvc designstroken van het type Moduleo Jura Stone. Pvc designstroken kunnen in allerlei natuurlijke dessins (van houtlook tot natuursteen) worden uitgevoerd en zijn dankzij de ijzersterke toplaag slijtvast en onderhoudsarm. De vloer is vastgelijmd met acrylaatlijm en de randen zijn met siliconenkit afgewerkt.