< Terug naar alle Referenties in de buurt

Nieuwe horecavloer voor Café-restaurant in Woudsend

Bij sommige horecagelegenheden hoef je niet te raden naar de ligging. Café-restaurant de Watersport in Woudsend is zo’n plek. Dit sfeervolle café annex restaurant vindt u aan één van de drukste vaarwateren in Friesland nabij het Heeger- en Slotermeer. Het ligt direct naast de brug en is daarmee een prachtige locatie voor een drankje, een heerlijke lunch of een smaakvol diner. Zeker in het watersportseizoen is het natuurlijk de ideale sightseeing plek, vooral voor de watersportliefhebbers.

Pvc horecavloer biedt combinatie van robuustheid, hygiëne en uitstraling

Café de Watersport heeft voor iedere trek de juiste gerechten. De koks werken met verse streekproducten aan hun heerlijke maaltijden. Maar als u juist even snel en makkelijk wilt eten, beschikt Café de Watersport ook over een snackbar aan de straatzijde met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij deze sfeervolle horeca gelegenheid in Friesland plaatsten de vloerexperts van Boekhout bedrijfsvloeren een nieuwe pvc horecavloer. Met pvc combineert u robuustheid, hygiëne en uitstraling en daardoor zijn Boekhout pvc vloeren een populaire vloerkeuze in de horeca.

Plaatsing van de pvc horecavloer in café-restaurant de Watersport

De één centimeter dikke pvc tegels zijn met een pvc koudlas aan elkaar bevestigd en met 2-componenten polyurethaanlijm aan de ondervloer gelijmd. De naden zijn vloeistofdicht gemaakt door zogenaamd thermisch lassen. Het resultaat is een volledig vloeistofdichte vloer die ook volkomen naadloos is en daardoor extra snel schoon te maken. De randen zijn daarna nog met kitprimer en MS polymeerkit afgewerkt.