< Terug naar alle Referenties in de buurt

Vloeistofdichte horecavloeren voor restaurant Sanju in Utrecht

De vloerspecialisten van Boekhout plaatsten vloeistofdichte horecavloeren in het Japanse restaurant Sanju. Sanju Ramen is een heerlijk Japans restaurant aan de Voorstraat in Utrecht dat onder andere de populaire ramen bowl serveert. Een karakteristiek Japans gerecht met noedels in een vlees- of visbouillon waarin allerlei toppings kunnen worden toegevoegd. Van varkensvlees en bosuitjes tot bamboescheuten en zeewier. Bij Sanju kan men er van genieten in een authentieke setting met fraaie gekleurde lantaarns. Het team van Sanju Ramen onder leiding van de Japanse chefs Masahiro en Hiroto werkt er met passie.

Installatie horecavloeren bij dit Japanse restaurant

In de keuken brachten we een vloeistofdichte pvc keukenvloer aan. De antracietkleurige pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm zijn met een 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd en onderling met een pvc koudlas gehecht. Vervolgens is de vloer naadloos en vloeistofdicht gemaakt via een thermisch lasproces. De vloerranden zijn dichtgemaakt met kitprimer en MS polymeerkit. Daarna is de vloer afgewerkt met plinten, hoekstrippen en een putdeksel.

 

Op de restaurantvloer brachten we eerst een dampdichte folie een MDF Jumpax ondervloer aan. Daarop plaatsen we de PVC Design vloer van het type Boekhout-Berkelland. Deze stroken van 1219 x 228mm hebben een sterke slijtlaag van 0,55 mm. De vloer is met acrylaatlijm op de ondervloer gelijmd en de randen zijn afgewerkt met siliconenkit. De vloer is afgewerkt met hoekstrips, lamellen en designplinten.