< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing vloeistofdichte garagevloer bij Autobedrijf in Gouderak

Boekhout plaatste een sterke garagevloer bij Autobedrijf De Waal in Gouderak, nabij Gouda in Zuid-Holland. Dit onafhankelijke autobedrijf is een echt familiebedrijf en al 35 jaar een begrip in de regio. Het bedrijf is in die 35 jaar sterk gegroeid en inmiddels gevestigd in een fraai nieuw pand aan het Middelblok in Gouderak.

 

Autobedrijf De Waal heeft altijd zo’n 60 occasions op voorraad in de ruime showroom. Het bedrijf is BOVAG-lid en aangesteld als Lease Service Centre, zodat men voor alle leasemaatschappijen in Nederland auto’s mag onderhouden en repareren met behoud van fabrieksgarantie. Omdat De Waal een Bosch Car Service autobedrijf is, heeft men toegang tot de beste onderdelen en de beschikking over geavanceerde uitleesapparatuur en afstelgegevens voor alle merken.

Plaatsing robuuste garagevloer

Vanuit de ruime garage met meerdere bruggen en werkplekken verzorgt Autobedrijf De Waal onderhoud en reparatie voor alle merken auto’s. Dat omvat uiteraard ook specialismes als ruitschade, banden en het inbouwen van accessoires zoals navigatiesystemen en carkits.

In 2017 werden nieuwe garagevloeren geplaatst. Hiervoor koos men de robuuste pvc garagevloeren van Boekhout. Boekhout vloerspecialisten schuurden eerst de bestaande ondervloeren. Daarna werden de robuuste zwarte liplas tegels van 490 x 490 x 10 mm aangebracht, waarbij nauwkeurig om de bruggen heen is gewerkt. Deze tegels worden met een 2-componenten polyurethaanlijm zo stevig op de ondergrond gelijmd dat ook de belasting van zware apparatuur, gereedschapswagens en auto’s geen enkel probleem oplevert.

Naadloze en vloeistofdichte garagevloer

Onderling zijn de tegels met een pvc koudlas gehecht. Om de vloer volledig naadloos en vloeistofdicht te maken zijn de naden thermisch gelast met een pvc smeltdraad. Daardoor is de vloer makkelijk te reinigen en kunnen er geen olie en andere chemicaliën in het milieu terechtkomen. Omdat voor de lasdraad een iets afwijkende kleur is gebruikt, is een mooi vloer patroon ontstaan, zodat er niet alleen een functionele garagevloer ligt, maar ook een representatieve. De vloerranden zijn afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit, waarna nog een plintsysteem is geplaatst. Ook is een oploopsysteem aangebracht.