< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing vloer voor Slagerij Theo Barten in Gorinchem

Boekhout installeerde de nieuwe slagerijvloer voor keurslagerij Theo Barten in Gorinchem. Theo Barten is een keurslager met meer dan 10 slagerswinkels in Zuid-Holland. Slagerij Barten is een familiebedrijf van meer dan 100 jaar oud met een eigen slachterij en worstenmakerij in Meerkerk. De keurslagerij werkt actief samen met boeren in de regio en selecteert het beste vee dat in vrijheid en rust kan opgroeien. Dat proeven klanten aan de uitstekende kwaliteit vlees, de bekroonde worsten en heerlijke vleeswaren. En de verse salades, verse maaltijden en vlug klaar artikelen.

 

Boekhout plaatste al eerder vloeren voor filialen van Slagerij Barten. Ook voor de slagerij in winkelcentrum Hoogdalem in Gorinchem kreeg Boekhout het verzoek een vloeistofdichte vloer aan te leggen.

Plaatsing slagerijvloer door Boekhout

Eerst egaliseerden en schuurden onze vloerexperts de ondervloer. Vervolgens zijn grijze liplas pvc tegels aangebracht van een centimeter dik met een formaat van 49 bij 49 centimeter. Die tegels zijn met een 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer bevestigd. De tegels zijn ook met een pvc koudlas aan elkaar gelijmd. Door vervolgens de naden uit te frezen en er daarna een 5mm dikke pvc draad in te smelten, is de vloer volledig vloeistofdicht gemaakt. Dit proces noemen we thermisch lassen en is een van de specialismes van Boekhout.

 

De randen van de vloer zijn daarna nog afgedicht met kitprimer en MS polymeerkit. Daar bovenop zijn plinten van 190 mm aangebracht.