< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing pvc keukenvloer bij lunchroom Kessens in Amsterdam

Boekhout bedrijfsvloeren installeerde een keukenvloer in de nieuwe lunchroom Kessens aan de leuke Rozengracht in de Jordaan, Amsterdam. Daar bundelen Anna en Casper Holtkamp hun internationale horeca ervaring en patisserie know-how in een mooie horecagelegenheid waar u welkom bent voor een gevarieerd ontbijt en lekkere koffie. Maar ook voor een prima lunch of een borrelhapje met een goed glas wijn. Om ter plekke van te genieten uiteraard, maar u kunt de gerechten bij Kessens ook ophalen en meenemen als u weer door moet. De kwaliteit staat centraal en dat zie je terug op de menukaart.

Plaatsen keukenvloer door Boekhout

In de keuken moet het comfortabel werken zijn uiteraard. Maar de vloer moet ook tegen een stootje kunnen en snel zijn schoon te maken. Dan is een pvc keukenvloer al snel de beste keuze. De Boekhout vloerenleggers schuurden eerst de ondervloer voor een optimale hechting. Ook werd een Uzin vochtscherm aangebracht. De mooie én robuuste zwarte Boekhout-groef pvc tegels van 500 x 500 x 10 mm zijn vervolgens met een 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. Onderling zijn de tegels met een pvc koudlas gehecht. Door de naden daarna met een lasveter thermisch dicht te lassen is een vloeistofdichte keukenvloer zonder naden gecreëerd. Er kunnen geen vloeistoffen doorheen lekken en tijdens het schoonmaken kunnen nergens restjes achterblijven.

 

De randen van de pvc vloer zijn nog afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit. Ook zijn er plinten geplaatst en een Boekhout putdeksel.