< Terug naar alle Referenties in de buurt

Hygiënische keukenvloer voor bijzonder Chinees specialiteitenrestaurant

Boekhout installeerde een nieuwe pvc keukenvloer in dit Chinees specialiteitenrestaurant aan de Prinsestraat in Den Haag. Zheng combineert gastronomie, gezondheid, cultuur en kunst in een culinaire reis voor haar gasten. De naam is afkomstig van het Zheng-banket dat in het oude keizerrijk de dag na nieuwjaar aan de belangrijkste ambtenaren werd geserveerd. Een tafel vol luxe spijzen en dranken, geserveerd volgens oude ceremonies. In de geest van die traditie staan er iedere avond bij Zheng vier prominente Chinese keukens centraal.

Plaatsing pvc vloeistofdichte keukenvloer bij Chinees restaurant Zheng

Des te verfijnder de keuken, des te belangrijker de hygiëne. Juist daarom is pvc zo’n uitmuntende keuze voor een keukenvloer. De vloer kan volledig naadloos en vloeistofdicht worden geplaatst, waardoor hij snel en perfect is schoon te maken zonder dat er resten in de naden blijven zitten.

 

Eerst egaliseerden en schuurden we de bestaande ondervloer. Daarop brachten we de blauwe liplas tegels van 490 x 490 x 10 mm aan. Die tegels zijn met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. Onderling zijn ze chemisch gelast met een pvc koudlas. Daarna zijn de naden met behulp van een thermisch lasproces volledig dichtgelast en vloeistofdicht gemaakt. De randen zijn vervolgens afgewerkt met kitprimer en MS- polymeerkit, waarna de plinten zijn geplaatst. Ook de sokkels zijn met plinten bekleed. In de vloer is nog een putdeksel geïntegreerd.