< Terug naar alle Referenties in de buurt

Aanleg garagevloer voor Autobedrijf van Rijswijk in Veen

Boekhout bedrijfsvloeren realiseerde een robuuste én representatieve garagevloer en magazijnvloer bij Autobedrijf van Rijswijk in Veen. Deze auto onderneming in Veen, tussen Gorinchem, Zaltbommel, ’s Hertogenbosch en Drunen beschikt altijd over zo’n 170 mooie, jonge gebruikte auto's tegen scherpe prijzen. De auto’s die worden aangeboden zijn veelal ex-lease auto's welke volledig dealer onderhouden zijn. Rijswijk is actief vanuit een bijzonder fraaie showroom met daarin ook een garageruimte en magazijn. Voor het bedrijf verzorgde Boekhout een fraaie garage en magazijnvloer met behulp van robuuste pvc tegels.

Werkzaamheden aan werkplaats en magazijn

Eerst reinigden we de bestaande ondervloer met een schrobzuigmachine. Ook schuurden en stofzuigden we de ondervloer zodat de pvc tegels goed hechten op de ondervloer. Pvc is de ideale keuze voor garagevloeren en magazijnvloeren. Een pvc garagevloer is oersterk zodat het geen probleem is dat er dagelijks auto’s in- en uitrijden en daarbij scherpe bochten draaien. Tegelijkertijd zijn de tegels erg comfortabel om op te lopen en werken en het eindresultaat is bovendien erg representatief richting klanten.

 

De pvc vloertegels van 500 x 500 x 10 mm zijn met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. De naden van de groef pvc tegels zijn met een chemische pvc koudlas ook onderling gelijmd. Met behulp van pvc lasveters is de vloer thermische gelast zodat er een naadloze en vloeistofdichte garagevloer van is gemaakt. De vloer zijn bij de randen afgewerkt met kitprimer en een zwarte MS polymeerkit.

 

Een mooie opdracht, onder andere door de leuke uitdagingen. We zorgden voor de noodzakelijke aanpassingen bij de ruimte rondom de brug en remmentest. Ook realiseerden we een trapbekleding, sokkelbekleding en ronde kanten. Ook zorgden we voor het logo in de tegels en we plaatsten verschillende profielen en plinten.