< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing keukenvloer en restaurantvloer voor Chicking Rotterdam

Boekhout installeerde pvc horecavloeren bij de Chicking vestiging in Rotterdam aan de Zwart Janstraat. Chicking is een keten van fastfoodrestaurants met heerlijke gepaneerde en gefrituurde kipgerechten, wraps, sandwiches en Mexican style varianten. Vandaag de dag is Chicking aanwezig in meer dan 20 landen en met meer dan 2.200 medewerkers in meer dan 150 winkels. De eerste Nederlandse vestigingen zijn in Rotterdam en Leeuwarden.

Plaatsen horecavloeren door Boekhout

In de keuken plaatsten we een vloeistofdichte vloer die is opgebouwd uit zwarte Boekhout groef-tegels van 500 x 500 x 10 mm. Deze tegels zijn met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. Onderling zijn de tegels met pvc koudlas aan elkaar bevestigd, waarna de naden thermisch zijn dicht gelast met een lasveter van pvc. Na het afwerken van de randen met kitprimer en MS polymeerkit zijn er plinten aangebracht. Ook is een putdeksel in de vloer verwerkt.

 

In het restaurantdeel is een vloer aangebracht van pvc lamellen van het type Montferland met een mooie natuursteen look. Deze lamellen zijn gelegd op een ondervloer van pvc kliktegels van 7mm dik. De lamellen zijn met acrylaatlijm vastgelijmd, waarna de randen met siliconenkit zijn afgedicht.