< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing pvc keukenvloer bij Brasserie Broers

Bij Brasserie Broers aan de Hoogstraat in Montfoort realiseerde de specialisten van Boekhout een vloeistofdichte pvc keukenvloer. De brasserie biedt kwaliteit voor een goede prijs en met oprechte aandacht. Het team zorgt voor non-nonsense klassieke gerechten met een moderne twist en uiteraard begeleid door prima wijnen en bier. U kunt u er bovendien op een unieke plek overnachten, in het Torentje met een geweldig uitzicht over de Hollandsche IJssel. Omdat hygiëne in een brasseriekeuken natuurlijk essentieel is, bracht Boekhout hier een pvc keukenvloer aan die naadloos en vloeistofdicht is en daarom eenvoudig schoon te houden.

Werkzaamheden brasserievloer bij Broers

Eerst is de ondervloer geprepareerd zodat de pvc vloer goed kan worden geplaatst. Daarvoor is de vloer geëgaliseerd met cementgebonden egaline. Ook is een Uzin vochtscherm geleverd en aangebracht. Ook is de ondervloer als geheel geschuurd en gereinigd.
Op de geprepareerde ondervloer zijn de grijze pvc tegels gelijmd met 2-componenten polyurethaanlijm. De groefverbindingen tussen de tegels zijn gelijmd met een pvc koudlas. Tenslotte zijn de naden thermisch gelast om een volledig naadloze en vloeistofdichte brasserievloer te garanderen. Aan de vloereinden zijn kitprimer en MS polymeerkit gebruikt voor de finale afwerking. Het project is verder afgewerkt met plinten van 75 mm, een oploopsysteem en een putdeksel voor de schrobput.