< Terug naar alle Referenties in de buurt

Vloeistofdichte pvc keukenvloer in hotel theater Zeist

Figi Hotel Theater in Zeist is al sinds mensenheugenis een vast begrip in Zeist en zelfs uitgeroepen tot beste vergaderaccommodatie van Nederland. De basis van dit gerenommeerde hotel ligt bij George Figi, die in 1902 een banketbakkerij overnam van Ludwich Wunse. Hij breidde de winkel uit met een theehuis. Na een verhuizing naar Het Rond, gevolgd door een nieuwe overname - ditmaal door de familie Ruijs - ontstond hieruit ook een hotel met concertzaal; de fundamenten voor het huidige Figi. In 2009 vierde het hotel-theater haar 100-jarige jubileum.

Nieuwe keukenvloer voor Figi Hotel Theater

In het voorjaar van 2014 werd besloten tot het leggen van een nieuwe vloer in de keuken. Diederik Ruijs zocht naar een goede vloeistofdichte bedrijfsvloer, geschikt voor de horeca. Hij kwam bij Robin Boekhout terecht. Er werd gekozen voor een vierkante vloertegel.

"Eenvoudig, maar toch zo chic dat de directeur er op ontvangen kan worden", aldus Diederik Ruijs.

Tot op heden is hij ook erg te spreken over de kwaliteit, snelheid en de goede service. Zo tevreden, dat hij met Robin Boekhout een samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten, waarbij onderlinge klanten een kortingsaanbieding voor een bedrijfsvloer ofwel hotelkamer krijgen.

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren