< Terug naar alle Referenties in de buurt

Mooie en sterke vloeren voor partycentrum in Ottoland

Boekhout installeerde verschillende pvc partycentrumvloeren in Het Dorpshuis. Het Dorpshuis is een gezellige horecagelegenheid voor de meest uiteenlopende feesten en andere gelegenheden in Ottoland, Zuid-Holland. Beheerster Annette van Vianen zorgt er met haar betrokken team voor dat ieder feest een bijzondere gebeurtenis wordt, van bruiloft tot themafeest. Het partycentrum beschikt over een kleine zaal, een grote zaal met bar en een ruim terras waarop u zo de mooi Alblasserwaard inkijkt.

Plaatsing van de partycentrumvloeren door Boekhout

Boekhout heeft voor deze gezellige horecagelegenheid verschillende vloeren gerealiseerd. We installeerden in de grote zaal een feestelijke pvc lamellenvloer. We egaliseerden de ondervloer en lijmden de fraaie lamellen met acrylaatlijm op de ondervloer. Omdat deze vloer er niet alleen fraai uitziet maar ook een stevige slijtlaag heeft van 0,55 mm is hij zeer geschikt voor de feesten die in de grote zaal worden gegeven. De randen van de vloer zijn afgewerkt met siliconenkit en er zijn plinten van hetzelfde materiaal aangebracht.

Pvc bar en toiletvloeren

Boekhout bracht ook pvc vloeren aan achter de bar en in de toiletten. Hiervoor zijn zwarte liplas tegels gebruikt van 490 x 490 x 10 mm. Die worden met 2-componenten polyurethaanlijm aan de ondervloer bevestigd en zijn onderling gekoppeld met een pvc koudlas. Door de naden vervolgens thermisch te lassen maakte Boekhout deze vloeren naadloos en vloeistofdicht. Daardoor zijn ze extra makkelijk schoon te houden, wat natuurlijk ideaal is in een partycentrum. De randen zijn afgewerkt met kitprimer en MS-polymeerkit en er zijn plinten aangebracht en een putdeksel.

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren