banner

Design PVC Stroken en tegels 

Design PVC

Voor toepassingen in kantooromgevingen, zorginstellingen, maar ook horeca, winkels en kapsalons zijn de PVC stroken van Boekhout een duurzame en makkelijke oplossing. Ze zijn sterk, antislip en stootbestendig. Tegelijkertijd is de PVC strokenvloer betaalbaar en zeer representatief.

 

Bekijk hier alle toepassingen van de PVC Design vloeren

 

Vraag direct een offerte aan voor uw pvc vloer

Voordelen

Pvc vormt de robuuste, comfortabele en representatieve basis voor uw bedrijfsvloer. Onze pvc stroken bieden een sterke combinatie van een aantal bijzondere eigenschappen en voordelen.

Veel designs

U heeft de keuze uit meer dan 150 verschillende designs en uitvoeringen, van klassieke houtlook tot moderne tegels. Er is een Boekhout vloer voor iedere stijl en iedere onderneming.

 

Sterke, stootvaste en onverslijtbare pvc strokenvloeren

Onze strokenvloeren zijn geproduceerd uit duurzaam en ijzersterk pvc van 3 mm tot 20mm. Het resultaat is een bedrijfsvloer die lang meegaat en mooi blijft. Dankzij de sterke toplaag met een dikte van 0,7 mm zijn de pvc stroken zeer geschikt voor intensief gebruik in uw bedrijf en het materiaal krast nauwelijks. De pvc stroken kunnen overigens ook zwevend worden gelegd.

 

Goed reinigbaar en vochtbestendig

Pvc bedrijfsvloeren zijn niet alleen slijtvast maar kunnen ook goed tegen vocht. Het pvc is daardoor eenvoudig te reinigen en zeer hygiënisch.

 

Geschikt voor vloerverwarming

Onze pvc vloeren kunnen uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarming. De combinatie zorgt voor een optimaal klimaat voor medewerkers en klanten.

 

Fraaie en representatieve pvc vloeren

Dankzij pvc stroken heeft u de beschikking over een zeer betaalbare bedrijfsvloer die tegelijkertijd uiterst representatief is. De vloeren zijn verkrijgbaar met bijvoorbeeld een hout-look, steen-look, leer-look, 3D-look, marmer-look en meer mooie designs. De stroken zijn leverbaar in diverse kleuren, breedtes en lengtes. Met de natuurgetrouwe designs en voelbare structuren krijgt u bijvoorbeeld een vloer die qua dessin nagenoeg gelijk is aan een houten vloer. Een onderhoudsvrije parketvloer van pvc is het resultaat.

 

Pvc stroken zijn comfortabel

De pvc strokenvloeren zijn bijzonder comfortabel. De vloeren zijn zeer geschikt voor zwenkwielen met softwieltjes. Daarbij wordt een contactgeluidvermindering van 4dB gerealiseerd. Anders dan bij veel gangbare zwevende vloeren is er bij pvc stroken geen sprake van de typische klosgeluiden. 

 

Brandvertragend en anti-slip

Een veilige werkvloer is in een bedrijfsomgeving extra van belang. Het gebruikte pvc heeft daarom brandvertragende eigenschappen. Bovendien hebben de pvc stroken sterke anti-slip eigenschappen waarmee u valpartijen voorkomt, zeker in vochtige omstandigheden.

 

Soorten

Het bijzondere aan pvc stroken is dat met het materiaal voor een veelheid aan structuren en kleuren kan worden gekozen. Daarmee creëert u een vloer met een natuurlijke look en feel die dankzij het pvc toch slijtvast, bijna onverwoestbaar en duurzaam is. U krijgt een typische steen uitstraling met onder andere de Stone tegels. Een bijna niet van echt te onderscheiden houten vloer realiseert u met de Woodplanken, Registerplanken of Kasteelplanken. Maar ook leveren we Leather, Metallic en zelfs tapijttegels (Woven Tile) om uw bedrijfspand net die vloerbedekking mee te geven die volledig aansluit bij uw wensen.

 

PVC

Bedrijfsvloeren van pvc blijken in veel omgevingen een zeer geschikte keuze. Het materiaal is ijzersterk, slijtvast en bijzonder duurzaam. Daarnaast bewijzen onze pvc stroken dat dit materiaal ook bijzonder representatief kan zijn. U komt onze pvc stroken dan ook in allerlei bedrijven tegen, van winkels en showrooms tot kantoren en zorginstellingen.

 

Onderhoud

Met Boekhout PVC stroken realiseren we een onderhoudsarme bedrijfsvloer. De stroken zijn van PVC dat van zichzelf oersterk en onverslijtbaar is en bovendien een extra beschermende toplaag meekrijgt. Het materiaal is vochtbestendig en kan dus eenvoudig worden gereinigd.

Specificaties

Pvc stroken zijn flexibele stroken, ongeveer net zo groot als laminaatplanken. De stroken zijn opgebouwd uit verschillende lagen en krijgen bij de productie een beschermende coating. Dankzij deze coating hebben de pvc vloerstroken een lange levensduur. De standaard pvc stroken hebben een dikte van 2,5 mm en een toplaag van 0,55 mm. De stroken zijn vervolgens beschikbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Variërend van lange planken van 1219 mm tot vierkante tegels in allerlei afmetingen:

 

Vloersoort: Heterogene planken/tegels (EN 649)
Totale dikte: 2,5 mm (EN 428)
Totaalgewicht: 3,34 m2 / 200,40 m2 
Restindruk: 0,05 mm (EN 433)
Bestand tegen stoelwielen: Ja, type W (EN 12529)
Vloerverwarming: Ja, geschikt max. 28℃
Brandweerstand: Bfl-s1 (EN 13501-1)
Warmtedoorlaatweerstand: 0,02 m2 K/W (ISO 8302)
dB waarde: 4 dB (ISO 10140)
Lichtechtheid: > 6 (EN 20105-B02/2)
Stroomgeleiding: > 1010 Ω 
Chemicaliën bestand: Ja* (EN 423)
Stroefheidsklasse: R9 

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving