< Terug naar alle Referenties in de buurt

Mooie horecavloer voor karaokebar Duke of Tokyo in Amsterdam

Een mooie horecavloer in een karaokebar plaatsen. Ook voor ons was het een nieuwe opdracht, maar wel een hele leuke! Duke of Tokyo is de eerste Japanse karaokebar in Amsterdam en werd in 2018 geopend. De verschillende karaoke-booths zijn net zo divers als de verschillende buurten van Tokyo met een eigen over-de-top design. Vanuit iedere booth kom je uit op een Japanse straat vol met sfeervolle lichtborden, stroomkabels en muurschilderingen. Uiteraard kun je tijdens het zingen een drankje bestellen en heerlijke Japanse snacks, bereid door een chef. Een gezellige bar completeert de Duke of Tokyo.

Plaatsing stevige en fraaie horecavloer door Boekhout

Voor de bar en keuken van zo’n feestelijke horecazaak zijn uiteraard vloeren nodig die stevig zijn en makkelijk te reinigen. Omdat onze pvc vloeren naadloos en vloeistofdicht worden opgeleverd en er bovendien ook nog eens mooi uitzien, is dat een ideale keuze.

 

Boekhout plaatste Zwarte Liplas tegels van 490 x 490 x 10 mm. Die zijn met een 2-componenten polyurethaanlijm op de vloer bevestigd en onderling chemisch gelast met een pvc koudlas. Daarna zijn de naden vloeistofdicht gemaakt door ze thermisch te lassen. Door een roodgekleurde lasveter te gebruiken is een mooi vloerpatroon gemaakt.

 

De randen van de vloer zijn met kitprimer en MS-polymeerkit afgewerkt, waarna de plinten zijn aangebracht. Ook is een inloop gemaakt en zijn hoogteverschillen overbrugd bij de bar en kleine keuken. Als sluitstuk is een putdeksel aangebracht. We zijn zingend teruggereden.