< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing keukenvloer in gezellig restaurant in Gelderland

Boekhout plaatste een nieuwe horeca keukenvloer bij restaurant De Smoezer in Apeldoorn, Gelderland. Dit restaurant is een uitstekende keuze als u in een sfeervolle omgeving heerlijk wilt eten. Kwaliteit en gezelligheid voor een breed publiek en alle leeftijden staan bij De Smoezer centraal. De Smoezer biedt veel variatie op de menukaart inclusief een seizoensgebonden keuzemenu.

Aanleg keukenvloer van pvc door Boekhout vloerenleggers

De ondervloer is eerst geëgaliseerd en ook is een vochtscherm aangebracht. Daarna zijn de zwarte liplas tegels van 490 x 490 mm en een centimeter dik gelegd. Deze robuuste pvc tegels zijn met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. Onderling zijn de tegels met een pvc koudlas chemisch gehecht.

 

Door de vloernaden vervolgens thermisch te lassen is een keukenvloer gemaakt die niet alleen fraai, slijtvast en robuust is, maar ook naadloos en vloeistofdicht. Daardoor is de vloer goed nat te reinigen wat uiteraard belangrijk is in een hygiënische restaurantkeuken. Als laatste afwerking zijn de randen afgewerkt met kitprimer en MS-polymeerkit.

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren