< Terug naar alle Referenties in de buurt

Vloer voor trainingsruimte B2 Coaching in Leiden

Boekhout plaatste een comfortabele en sterke trainingsvloer in de trainingsruimte van B2 Coaching in Leiden. B2 Coaching coacht en begeleidt mensen die hun levensstijl willen veranderen en verbeteren. De coaching richt zich niet alleen op training maar ook op voeding, motivatie en continuïteit. Een rijker leven door een gezonde en fitte levenswijze, is de missie van de B2 Coaching eigenaren Bert Overbroek en Barbara van Blijswijk.

Plaatsing vloer in trainingsruimte

In de eigen B2 trainingslocatie aan de Zeemanlaan in Leiden plaatste Boekhout bedrijfsvloeren een pvc trainingsvloer. Pvc tegels zijn uitstekend geschikt voor trainings- en fitnessruimtes. Ze zijn ergonomisch veerkrachtig en tegelijkertijd ijzersterk en slijtvast. De vloer is opgebouwd uit antracietkleurige Boekhout pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm. Deze tegels zijn voorzien van een speciale groef en worden onderling met een pvc koudlas gelijmd. Ook worden ze met 2-componenten polyurethaanlijm aan de ondervloer bevestigd.

 

Door de naden thermisch te lassen is de vloer volledig vloeistofdicht. Dit lassen gebeurt met een pvc lasdraad die in verschillende kleuren kan worden aangebracht wat voor een mooie, frisse uitstraling zorgt. Afsluitend zijn de naden afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit en zijn de plinten geplaatst. Ook is een schoonloopmat aangebracht.