< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsen vloeistofdichte pvc keukenvloer bij Tuindorado Drachten

Boekhout realiseerde een vloeistofdichte pvc keukenvloer bij het tuincentrum Tuindorado in Drachten. Hier vind je in Nederland een zeer compleet woon- en tuincentrum met onder andere een groot assortiment kamerplanten, tuinplanten & snijbloemen. Ook vindt men in het tuincentrum een ruime keuze aan tuinmeubelen en barbecues. In de slotmaanden staat Tuindorado bekend vanwege de enorme kerstshow. Een dagje uit met 10.000 meter winkel- en kijkplezier. Voor het Tuindorado Café realiseerden we een professionele pvc keukenvloer.

Realisatie pvc vloer in tuincentrum

Pvc is een ideaal materiaal voor zowel keukenvloeren als de verdere tuincentrumvloeren. Deze vloeren zijn robuust en slijtvast, maar tegelijk fraai en comfortabel. Bovendien zijn ze prima vloeistofdicht te maken. Allereerst schuurden we de bestaande ondervloer en we repareerden met mortel de oneffenheden in de vloer.

 

De zwarte groeftegels van 500 x 500 x 10 mm zijn met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer van beton en klinkers gelijmd, en daarna onderling gelijmd met een chemische pvc koudlas. Door de vloernaden thermisch te lassen is de keukenvloer vloeistofdicht en naadloos gemaakt. Daarmee realiseerden we een vloer die hygiënisch is en uitstekend schoon te maken. De vloerranden zijn afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit. Naast plat geplaatste plinten van plinten van 75 millimeter zijn ook inrijprofielen en afsluitprofielen gelegd.