< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsen vloeistofdichte keukenvloer bij restaurant ’t Jagthuijs

Boekhout installeerde een vloeistofdichte pvc keukenvloer in restaurant ’t Jagthuijs in Ulvenhout, Noord-Brabant. Dit stijlvolle en sfeervolle restaurant is de perfecte locatie voor een intiem gastronomisch diner of lunch. Van één tot 70 personen bent u er welkom voor een bijzondere culinaire beleving. Zowel in één van de eigentijdse historische kamers of in de serre is het prima toeven en genieten van de uitstekende seizoengerechten. Nadat eerder al het terras was gerestyled, heeft daarna het restaurant zelf een fraaie make-over gekregen. Boekhout heeft daarbij een nieuwe keukenvloer geïnstalleerd.

Plaatsingswerkzaamheden pvc vloer

Vloeistofdichte pvc vloeren zijn de perfecte keuze in restaurantkeukens. Ze zijn snel en goed schoon te houden, maar werken ook comfortabel en zien er ook nog eens mooi uit. Eerst prepareerden de vloerenleggers van Boekhout de ondervloer. Waar nodig werd deze met mortel uitgevuld en ook is een vochtscherm aangebracht. De vloer is geschuurd voordat de zwarte pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm er met 2-componenten polyurethaanlijm zijn opgelijmd. De liplas verbindingen tussen de tegels zijn met een pvc koudlas gelijmd en de naden tussen de tegels zijn daarna thermische dichtgelast om de vloer vloeistofdicht te maken. De randen van de vloer zijn afsluitend afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit.

 

Aanvullend zijn strips, een oploopsysteem en plinten aangebracht. Ook zijn meerdere putdeksels verwerkt in de keukenvloer. Boekhout heeft hiervoor een eigen aanpak die garandeert dat de putnaden niet kunnen gaan lekken.