< Terug naar alle Referenties in de buurt

Nieuwe schoolvloeren op het Markland College Oudenbosch

Boekhout installeerde robuuste, slijtvaste en vloeistofdichte schoolvloeren van pvc in het gebouw van het Markland College Oudenbosch (Noord-Brabant). Deze middelbare school voor Oudenbosch en omgeving biedt de onderwijsrichtingen gymnasium, atheneum, havo, mavo en beroepsgerichte leerwegen kader en basis. De school heeft ongeveer 1200 leerlingen en 120 medewerkers en legt de basis voor alle mogelijke vervolgopleidingen.

Plaatsing nieuwe pvc schoolvloer door Boekhout Bedrijfsvloeren

Boekhout vloeren worden vaak toegepast in onderwijsgebouwen. Juist in die omgeving heeft men behoefte aan vloeren die er enerzijds aantrekkelijk en fris uitzien, maar tegelijkertijd robuust en slijtvast zijn en makkelijk schoon te maken. Omdat de vloeren vloeistofdicht en naadloos worden opgeleverd is dat schoonmaken inderdaad geen enkel probleem.

Bevestiging met acrylaatlijm en thermische lassen

De vloer van 163 vierkante meter is gemaakt uit lichtgrijze tegels van 500 x 500 x 10 mm. De tegels zijn met acrylaatlijm op de ondervloer bevestigd. De naden tussen de tegels zijn met een pvc lasdraad thermisch dichtgelast. Het eindresultaat is een vloer die volledig naadloos en vloeistofdicht is. De randen van de vloer zijn nog afgewerkt met kitprimer en MS-polymeerkit, waarna een combinatie van liggende en staande plinten is aangebracht.