< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing horecavloeren van café-restaurant Samen in Gilze

Boekhout installeerde meerdere pvc horecavloeren in horecagelegenheid Samen in Gilze, Brabant. Zowel in de keuken als in het restaurant. Samen is gehuisvest op de locatie van het voormalige D’n Door aan de Heuvel in Gilze. Hier vindt u nu een gezellige horecazaak waar iedereen zich thuis en op z’n gemak voelt. Of men er nu komt om samen een biertje of borrel te nemen, van een high tea te genieten of uitgebreid te lunchen of dineren.

Plaatsen horecavloeren door Boekhout bedrijfsvloeren

Boekhout bracht zowel in de keuken als in het restaurant pvc vloeren aan. In de keuken werd gebruik gemaakt van stevige pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm. Eerst werd de ondervloer geschuurd waarna de tegels met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer zijn gelijmd. De naden zijn onderling gelijmd met een pvc koudlas en daarna thermisch gelast om de vloer volledig vloeistofdicht te maken. Omdat er ook geen vuil in de naden kan achterblijven, is de vloer snel schoon te maken. De randen zijn dichtgemaakt met kitprimer en MS polymeerkit.

 

In het restaurant koos Samen voor de sfeervolle pvc lamellen van het type Montferland met een fraaie natuursteen tekening. De lamellen van 914x457mm met een slijtvaste toplaag van 0,55 mm zijn met acrylaatlijm op de ondervloer gelijmd en de raden zijn met siliconenkit afgewerkt.