< Terug naar alle Referenties in de buurt

Shiraz Wijnbar & Boutique 

Aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam vindt u een prachtige wijnbar en wijntuin. Shiraz - genoemd naar de Syrah druivensoort met het karakteristieke smakenpallet - laat de bezoekers kennismaken met verrassende smaak combinaties. Het personeel helpt klanten graag bij het maken van een keuze uit het rijke aanbod aan wijnen. Shiraz is niet alleen een wijnbar en ‘Jardin des Vins’, maar heeft ook een boetiek met een heerlijk wijn assortiment.

PVC Horecavloer van Boekhout bedrijfsvloeren

Zo’n stijlvolle horecagelegenheid vraagt om een stijlvolle horecavloer. Mooi en passend in de sfeer, maar tegelijkertijd sterk, slijtvast en natuurlijk hygiënisch. De pvc wijnbarvloer die Boekhout installeerde bij Shiraz combineert deze eigenschappen.

Boekhout bracht allereerst een beschermend vochtscherm Uzin aan, waarna het vloersysteem op de ondervloer werd gelijmd met een 2-Componenten Polyurethaanlijm. De tegels zijn onderling met een pvc koudlas aan elkaar gehecht en daarna vloeistofdicht en naadloos gemaakt met thermische lassen. Een kitprimer, MS Polymeerkit en 75 mm plinten maken de vloer af.