< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing horecavloeren voor gezond afhaalrestaurant Back Food

Boekhout plaatste duurzame pvc horecavloeren bij Back Food. Dit nieuwe restaurant aan de Ceintuurbaan in Amsterdam is een gezonde en lekkere optie als je af wilt halen. Back verzorgt verse en goede no-nonsense maaltijden die elke keer weer lekker zijn.

Plaatsing pvc horecavloeren

De Boekhout vloerenleggers schuurden eerst de bestaande ondervloer. Daar bovenop werden de zwarte liplas pvc tegels van 49 bij 49 centimeter en een centimeter dik gelegd. Deze tegels zijn met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. De tegels zijn ook met een pvc koudlas aan elkaar bevestigd (een zogenaamde chemische las).

Thermisch lassen van de pvc vloer

Om de vloer daarna nog naadloos en vloeistofdicht te maken zijn de naden thermisch gelast. Daarbij wordt de naad eerst uitgefreesd waarna er een pvc lasveter wordt ingesmolten. Door deze voeg in een andere kleur uit te voeren, ontstaat een mooi lijnenspel in de vloer. Dankzij de gladde naden en de vloeistofdichtheid is de vloer goed schoon te maken en uitermate geschikt voor restaurants. De naden zijn afgewerkt met kitprimer en een MS polymeerkit. Ook zijn plinten, een putdeksel en een waterkering aangebracht.