< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing pvc bezoekersvloer in het VrijwilligersHuis Nieuwegein

Boekhout bedrijfsvloeren heeft een nieuwe pvc lamellen bezoekersvloer geplaatst in het VrijwilligersHuis Nieuwegein. Het VrijwilligersHuis is een bijzonder initiatief waarin vrijwilligers en medewerkers van lokale organisaties – de ‘domeinmakelaars’ – gezamenlijk de vrijwillige inzet van bewoners in Nieuwegein organiseren en begeleiden. Het huis van het VrijwilligersHuis is een laagdrempelige locatie aan de Boogstede in het Cityplaza die openstaat voor iedereen die iets wil weten, doen, vragen of bijdragen op het gebied van vrijwillige inzet.

Plaatsen pvc lamellen vloer door Boekhout

Het VrijwilligersHuis moet dus open en toegankelijk zijn voor de bezoekers en een gastvrij ogende, comfortabele vloer hoort daarbij. Pvc lamellenvloeren zijn daarvoor een uitstekende oplossing en we plaatsen ze dan ook vaak in winkels, een bezoekerscentrum of soortgelijke omgevingen. De door het VrijwilligersHuis gekozen lamellen van 914x152x2.5 mm hebben een sfeervolle houtlook met een harde, slijtvaste toplaag van 0,55 mm die de vloer tegelijkertijd ijzersterk en robuust maakt.

 

Eerst schuurden we de ondervloer met behulp van een professionele Mambo Evo schuurmachine. We repareerden en egaliseerden de vloer door het aanbrengen van Uzin egaline en reparatiecement. De verlijming van de pvc lamellen op de ondervloer is gedaan met een krachtige Luxury TFD-lijm, waarna de randen nog zijn afgewerkt met siliconenkit.