< Terug naar alle Referenties in de buurt

Aanleg pvc garagevloeren voor autobedrijf Alici in Hilversum

Boekhout installeerde nieuwe vloeistofdichte garagevloeren voor autogarage Alici aan de Nieuwe Havenweg 47 in Hilversum. Je vindt deze garage westelijk van Hilversum in de buurt van Kerkelanden. Autobedrijf Alici is een algemeen garagebedrijf waar je terecht kan voor onderhoud van elk merk auto, bandenservice en APK keuringen. Ook kan men bij Alici terecht voor de opslag van winter- en zomerbanden en om de airco te controleren.

Plaatsingswerkzaamheden pvc garagevloeren

Robuuste pvc vloertegels (van 490 x 490 x 10 mm) zijn bij uitstek geschikt als garagevloer. Deze vloertegels zijn robuust en sterk, waardoor het geen enkel probleem is dat er auto’s over de vloer rijden, remmen en draaien. Ook kan de vloer tegen een stootje als er zware objecten vallen. Terwijl de vloeren voor de monteurs erg comfortabel zijn om op te werken.

 

Eerst schuurden onze vloerspecialisten de bestaande ondervloer met een Mambo Evo schuurmachine. De zwarte Liplas Basic tegels zijn met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. Onderling zijn de waterdichte tegels vastgelijmd met een chemische koudlas. De garagevloer is als geheel vloeistofdicht gemaakt door de naden thermisch te lassen met behulp van een pvc lasveter. De vloeren zijn aan de rand dichtgemaakt met kitprimer en MS polymeerkit, waarna plinten zijn afgebracht voor de ‘finishing touch’.

 

Aanvullend is bescherming aangebracht bij de brugpoten. Ook is een vloeistofdichte dorpel geplaatst bij de achteringang. Ook zijn rvs hoeklijnen, gelijkvloerse strips, putdeksels en rvs deksels aangebracht. Later brachten we bij het garagebedrijf nog traanplaten aan bij de remmentestbank. Een traanplaat of tranenplaat is een plaat met druppelvormige uitstulpinkjes. Dit zorgt voor een veilig loopoppervlak en voorkomt uitglijden.