< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing pvc horecavloer bij dans-feestcafé De Carrousel

Boekhout plaatste een robuuste, vloeistofdichte pvc horecavloer bij het populaire dans- en feestcafé De Carrousel in ’s Hertogenbosch. Dé plek om helemaal uit je dak te gaan, te feesten, dansen of gewoon lekker te borrelen. Het danscafé is open van donderdag t/m zaterdag vanaf 23.00 uur en de DJ’s van De Carrousel draaien van dance en house tot top 40, en van 80's en 90's tot R&B. De locatie kan ook worden afgehuurd voor particuliere of bedrijfsevenementen en –feesten.

Aanleg pvc horecavloer door Boekhout

Vloeren in een danscafé of feestcafé vragen nogal wat. Natuurlijk moeten ze er leuk uitzien en passen bij de sfeer van de zaak. Maar uiteraard vraag zo’n feestlocatie ook om een stevige vloer waar vallende glazen, schuivend meubilair en een hossende menigte geen probleem vormen. Een vloer waar geen gevallen drank doorheen lekt en die ook nog eens snel is schoon te maken. Dan is pvc de oplossing.

 

Eerst verwijderden we de oude vloer en repareerden waar nodig de bestaande ondervloer. Vervolgens zijn de pvc tegels aangebracht. De zwarte liplas pvc tegels zijn een centimeter dik, uitermate robuust en hebben een formaat van 49 x 49 centimeter. De tegels worden met een 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd en met een pvc koudlas aan elkaar.

Vloeistofdicht maken van de pvc vloer

Daarna freesden we de naden open en smolten daar een pvc lasdraad in. Dit proces heet thermisch lassen en garandeert dat de vloer volkomen vloeistofdicht wordt. En naadloos bovendien zodat schoonmaken extra snel gaat. We werkten daarna de randen af met kitprimer en MS polymeerkit. Ook werden een plintensysteem en hoekstrippen aangebracht.