< Terug naar alle Referenties in de buurt

Aanleg winkelvloeren bij Robertobikes

Boekhout plaatste meerdere pvc vloeren in de mooie fiets en scooterwinkel Robertobikes in Ettenleur. Robertobikes is het geesteskind van ondernemer Rob van Loenhout en oud-profwielrenner Alain van der Velde. Op een prachtige zichtlocatie waar klanten voor een proefrit direct het fietspad oprijden, bouwden ze samen een prachtige fiets- en scooterzaak op. Een winkel waar je terecht kunt voor fietsen, e-bikes en e-scooters. Uiteraard inclusief een professionele werkplaats voor onderhoud en reparatie. Een zaak bovendien waar aandacht is besteed aan het interieur en vormgeving en waar het dus prettig is om inspiratie te komen opdoen.

Levering vloeren door Boekhout

Boekhout verzorgde meerdere vloeren voor deze fraaie fiets- en scooterwinkel. In de werkplaats installeerde we onze robuuste en slijtvaste vloeistofdichte pvc vloer. Die is opgebouwd uit pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm. Die zijn direct op de door ons geschuurde ondervloer gelijmd met 2-componenten polyurethaanlijm. De tegels zijn onderling met een pvc koudlas gelijmd, waarna de naden thermisch zijn gelast om de vloer vloeistofdicht te maken. De randen zijn afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit waarna de plinten zijn geplaatst.

 

In de winkel is gebruik gemaakt van verschillende soorten pvc lamellen. Deze lamellen zijn bijzonder sterk en hebben een harde slijtvaste toplaag. Deze lamellen kunnen in allerlei levensechte uitvoeringen worden geleverd, van beton en natuursteen tot houtlook. Het enige verschil is dat de vloer bijzonder onderhoudsarm is en veel minder slijt dan echt hout of natuursteen als het intensief belopen en bereden wordt. In de winkel plaatsten we de betonlook lamellen en de koffiehoek is in een mooie ruwe planken look uitgevoerd. De vloeren zijn zwevend gelegd, waarbij de randen met siliconenkit zijn afgedicht. Ook is een extra beschermcoating aangebracht.