< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsen pvc keukenvloer bij Carni Vale in Beveren, België

Boekhout leverde en installeerde een vloeistofdichte pvc keukenvloer bij levensmiddelendetail- en groothandel Carni Vale in Beveren, België. De ondernemers achter dit bedrijf hebben een passie voor kwaliteitsvoedsel. Ze proberen oude wijsheid over het kweken, voeden, oogsten, voorbereiden en genieten van voedsel te blijven gebruiken in dit tijdperk van snelle en goedkope consumptie. Eerlijke producten van producenten die pretentieloze landbouw of een compromisloos ambacht beoefenen en helemaal zijn gericht op voedzaam, eerlijk voedsel, gecultiveerd met respect en liefde. Carni-Vale levert aan chefs maar ook aan particuliere gastro-fantatici.

Aanbrengen pvc levensmiddelenvloer

Eerst schuurden we de aanwezige ondervloer. Daar bovenop zijn de antracietgekleurde tegels met 2-componenten polyurethaanlijm vastgelijmd. De liplas verbindingen tussen de tegels zijn met een pvc koudlas vastgelijmd. De drievoudige hechting is compleet gemaakt door de naden thermisch te lassen. Daarmee ontstaat een volledig vloeistofdichte vloer die bijzonder goed en snel is schoon te maken.

Een tweede vloer is zwevend geplaatst met behulp van zwarte kliktegels van 490 x 490 x 7 mm. Ook is een Boekhout putdeksel aangebracht.