< Terug naar alle Referenties in de buurt

Sterke en hygiënische vloer voor Smul cafetaria in IJmuiden

Boekhout Bedrijfsvloeren plaatste een sterke en hygiënische cafetariavloer bij Smul Cafetaria, Lunch-express en Party en Cateringservice. Deze zaak in IJmuiden, Noord-Holland is duidelijk meer dan alleen een cafetaria. Vanzelfsprekend kunt u er terecht voor een frietje, snacks, broodjes of complete menu’s. Maar ook als u een feest, jubileum, bruiloft, verjaardag of een lunch wilt organiseren, is Smul Cafetaria in de Kompasstraat 38 het juiste adres.

Plaatsing pvc cafetariavloer door Boekhout bedrijfsvloeren

Boekhout heeft talloze horecazaken van een pvc cafetariavloer voorzien. Deze vloeren zijn geliefd bij cafetariahouders omdat ze er representatief uitzien, comfortabel werken en tegelijkertijd oersterk, slijtvast en hygiënisch zijn.

 

De zwarte mes in groef tegels van 500 x 500 x 10 mm zijn door middel van een pvc koudlas aan elkaar gelijmd. Ook is de vloer met een 2-componenten polyurethaanlijm vast aan de ondervloer gelijmd. Door vervolgens met thermische lassen de naden dicht te maken is een naadloze en vloeistofdichte vloer gecreëerd die snel en grondig is schoon te maken. De randen van de vloer zijn met kitprimer en MS-polymeerkit afgewerkt, waarna de vloer compleet is gemaakt met plinten.

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren