< Terug naar alle Referenties in de buurt

Nieuwe werkplaatsvloer voor autobedrijf Valkenswaard

Voor autobedrijf Wils realiseerde Boekhout Bedrijfsvloeren een nieuwe, sterke werkplaatsvloer. Autobedrijf Wils is de officiële dealer voor Skoda en Seat in Valkenswaard en omgeving. Een autobedrijf waar service nog hoog in het vaandel staat en klanten een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding ervaren.

PVC Werkplaatsvloer van Boekhout bedrijfsvloeren

In dit mooie autobedrijf plaatste Boekhout bedrijfsvloeren een robuuste pvc werkplaatsvloer. Een werkplaatsvloer moet ijzersterk zijn en tegen een stootje kunnen. Maar ook slijtvast, slipvast en snel schoon te maken. Bovendien moet de vloer volledig vloeistofdicht zijn zodat olie en andere vloeistoffen niet kunnen weglekken. Pvc combineert al die eigenschappen. In het garagepand van Wils zorgde Boekhout eerst voor een goed geprepareerde ondervloer door de bestaande betonvloer te stralen, te schuren en met egaline te egaliseren.

Pvc vloerbevestiging met 2-Componenten Polyurethaanlijm

Daarna brachten we de vloer aan met een sterke 2-Componenten Polyurethaanlijm, waarbij de tegels onderling met een pvc koudlas zijn verlijmd. Dankzij het thermische lasproces is de vloer vervolgens volledig naadloos en vloeistofdicht gemaakt. De randen zijn daarna nog afgewerkt met kitprimer en MS – Polymeerkit. Het geheel is compleet gemaakt met een Boekhout plintsysteem, twee putdeksels en een oploopstrip.

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren