< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing horecavloeren bij Strandpaviljoen Lage Duintjes

Boekhout bracht verschillende horecavloeren aan in het fraaie strandpaviljoen Lage Duintjes aan het strand van Oostkapelle. Dit strandpaviljoen is het gehele jaar geopend en staat op een plek die niet alleen de aandacht trekt maar ook een uniek uitzicht biedt over het strand en de zee. De buitenkant van het paviljoen is een blikvanger. Het staat op gebruikte houten meerpalen en de schuine voorzijde heeft een fraaie lichtblauw getinte glaspartij. Boekhout zorgde ervoor dat ook de vloeren er geweldig uitzien.

Plaatsen horecavloeren door Boekhout bedrijfsvloeren

Boekhout bracht vloeren aan in zowel de keuken als het restaurantgedeelte van Lage Duintjes. In de keuken – inclusief koelcel en berging – legden we een vloeistofdichte horecavloer die is opgebouwd uit zwarte liplas pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm. Na het prepareren van de ondervloer zijn deze tegels met een 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. Onderling zijn ze met een pvc koudlas gehecht. De vloer is daarna vloeistofdicht gemaakt door de naden thermisch dicht te lassen. De randen zijn afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit waarna plinten zijn geplaatst.

 

In het restaurant is een klein deel van de vloer op soortgelijke wijze gelegd met pvc vloeistofdichte tegels. De verdere restaurantvloer is gerealiseerd met PVC Design Loose-Lay stroken. De stroken zijn uitgevoerd in een eiken houtmotief en fijne noesten. Dankzij de harde toplaag is deze vloer ijzersterk en slijtvast. Zeker in een strandomgeving met binnengelopen zand onder de schoenen is dat een verstandige keuze. De stroken zijn met acrylaatlijm op de ondervloer bevestigd, waarna de randen met siliconenkit zijn afgedicht. De vloeren zijn afgewerkt met strips, een oploopsysteem en een waterkering.