< Terug naar alle Referenties in de buurt

Hygiënische keukenvloer voor pasta importeur in Zuid-Holland

Boekhout plaatste een hygiënische pvc keukenvloer bij pastawinkel Pastaficio in Arkel, Zuid-Holland. Pastaficio is een jong bedrijf dat is opgezet door enthousiaste pasta liefhebbers met Italiaanse roots. Bij Pastaficio draait alles om pasta en het delen van hun liefde voor pasta. Alles is erop gericht de beste pasta’s vanuit Italië naar Nederland te halen en iedereen te laten genieten van de lekkerste Italiaanse pasta. Het bedrijf levert pasta’s van pastamakers Leonardo Carassai, Columbro, Regina dei Sibillini, Girolomoni en Marcozzi.

Plaatsing pvc keukenvloer door Boekhout Bedrijfsvloeren

Voor dit enthousiaste pastabedrijf plaatst Boekhout een pvc keukenvloer. Juist in de levensmiddelenhandel moet een vloer naast sterk en robuust natuurlijk ook hygiënisch zijn. Omdat pvc vloeren naadloos en vloeistofdicht kunnen worden gelegd, zijn ze voor dit type bedrijven erg populair.

 

De vloer is gelegd met antracietkleurige tegels van het type Liplas. De tegels (490 x 490 x 10 mm) zijn aan elkaar gelijmd met een pvc koudlas en met behulp van 2-componenten polyurethaanlijm aan de ondervloer bevestigd. Door de vloer thermisch te lassen (er wordt dan een pvc lasdraad in de opengefreesde naden gesmolten), ontstond een volledig vloeistofdichte en naadloze vloer die snel is schoon te maken. De randen van de vloer zijn afgewerkt met kitprimer en MS-polymeerkit, waarna de plinten zijn geplaatst.