< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing pvc vloeistofdichte horecavloer bij snackbar Frittenknaller in Emmerich am Rhein

Boekhout installeerde een vloeistofdichte pvc snackbarvloer bij de Frittenknaller in Emmerich am Rhein. Dit friethuis staat bekend om haar uitstekende producten met de verse aardappelen die wekelijks vanuit Zeeland worden geleverd, en de snacks waaronder de kroketten van Oma Bob. Een kwaliteitszaak met vriendelijk personeel in Duitsland vlak over de grens in de omgeving van Zevenaar, Didam en ’s Heerenberg. Voor de Frittenknaller installeerde Boekhout een robuuste en fraaie horecavloer.

Werkzaamheden pvc horecavloer voor de Frittenknaller

In snackbars, cafetaria’s en frietzaken hebben klanten meestal direct verbinding tussen het klantgedeelte en de keuken. Snackbarvloeren moeten dus aan verschillende eisen voldoen. Ze moeten robuust en slijtvast zijn uiteraard. Maar ook comfortabel om op te werken, hygiënisch en snel schoon te maken, en er tegelijkertijd representatief uitzien. Die combinatie leveren we met pvc cafetariavloeren.

 

Op de bestaande ondervloer lijmden we de zwarte liplas pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm met behulp van 2-componenten polyurethaanlijm. De vloeren zijn ook nog met een pvc koudlas aan elkaar gelijmd. Vervolgens is de snackvloer vloeistofdicht gemaakt door de tegels thermisch te lassen. Omdat daarvoor een blauwe lasveter is gebruikt is een mooie representatieve vloer ontstaan met zwarte tegels en blauwe voegnaden. De vloer is daarna afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit. Ook zijn plinten aangebracht van 75 mm hoog en er is een putdeksel van 175x175x5mm in de vloer geïntegreerd.