< Terug naar alle Referenties in de buurt

Pvc horecavloer voor nieuw restaurant in IJburg, Amsterdam

Steigereiland, Haveneiland, de Rieteilanden en Centrumeiland zijn de eerste eilanden die de wijk IJburg in Amsterdam vormen. Midden-, Strand- en Buiteneiland komen daar nog bij. Steigereiland Kitchen & Lounge is een leuk nieuw restaurant op het eiland met dezelfde naam. Boekhout legde in dit nieuwe restaurant een mooie pvc horecavloer.

Plaatsing van de pvc horecavloer in de nieuwe ruimte

Allereerst schuurden onze vakmensen de bestaande ondervloer. Daarop plaatsen we de Liplas pvc vloer in een mooie antracietkleur met zwarte voegen. De vloer is samengesteld uit sterke pvc tegels die met een pvc koudlas onderling zijn gelijmd. Ook zijn ze met een 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer aangebracht.

Naadloze, vloeistofdichte vloer voor Kitchen&Lounge Steigereiland

In veel horecagelegenheden wil men een naadloze vloer die vloeistofdicht is. Op die manier heeft men een hygiƫnische vloer die snel is te reinigen. Dit bereikt Boekhout door de naden thermisch dicht te lassen. Als sluitstuk zijn de randen afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit, waarna putdeksels, plinten en een overloopsysteem zijn geplaatst.