< Terug naar alle Referenties in de buurt

Keuken- en koelcelvloeren voor restaurant Scarlatti

Boekhout plaatste een koelcelvloer en keukenvloer bij restaurant Scarlatti in Leiden, Zuid-Holland. In het historische pand uit 1830 kunt u zowel binnen als buiten heerlijk zitten en genieten. Binnen kenmerkt Scarlatti zich door de bijzondere muurschilderingen en het warme, knusse interieur. Buiten is er een beschut, maar ruim opgezet en zonnig terras. U kunt er lekker bootjes en mensen kijken.

 

Bij Scarlatti aan de Stille Mare 4 kunt u terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner met een gevarieerde kaart vol gerechten uit de Nederlandse en Franse keuken. Voor groepen is er ook de fraaie Heerenkamer en er is zelfs een sloep om met uw gezelschap varend door de grachten van een aperitief of een wijnproeverij te genieten.

Plaatsing vloeren in de keuken en de koelcel

Boekhout bracht in dit mooie restaurant een keukenvloer en koelcelvloer aan. In deze ruimtes moeten vloeren sterk en slijtvast zijn, terwijl er comfortabel op gewerkt kan worden. Ook is het belangrijk dat ze waterdicht zijn om ze snel schoon te kunnen maken. Tegelijkertijd – en zeker in een mooi pand als Scarlatti – moeten ze er stijlvol uitzien.

 

Pvc vloeren van Boekhout bieden die bijzondere combinatie. De ondervloeren zijn eerst geschuurd waarna de pvc vloeren zijn aangebracht. De pvc tegels van zware kwaliteit zijn na plaatsing vloeistofdicht en naadloos gemaakt door ze thermisch te lassen. De vloer is netjes om alle sokkels heen gelegd en afgewerkt met plinten. Ook zijn er meerdere putten ingefreesd.