< Terug naar alle Referenties in de buurt

Reparatie keukenvloer bij Grand Hotel Krasnapolsky

Boekhout verzorgde een keukenvloer reparatie bij het prestigieuze vijfsterrenhotel Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam. Nationaal en internationaal een begrip met eigentijdse luxe suites in een klassieke, stijlvolle entourage in het gebouw uit 1855. Met het Lobby Lounge Grand Café, Bar The Tailor met zijn bekroonde cocktails en de geweldige wintertuin.

 

Krasnapolsky heeft een strikte bedrijfsvoering om te garanderen dat het de veeleisende gasten tijdens hun verblijf aan niets ontbreekt. De lat ligt hoog. Dat betekent dat er ook van leveranciers topprestaties worden geëist. Niet alleen wat betreft de kwaliteit van het werk, maar ook met betrekking tot flexibiliteit en werktijden. Voor de reparatie van een keukenvloer kan bij Krasnapolsky uiteraard niet de keuken een dag worden gesloten en dus zorgde Boekhout ervoor dat de reparatiewerkzaamheden volledig buiten de drukke uren werden uitgevoerd, efficiënt én deskundig.

Werkzaamheden keukenvloer reparatie door Boekhout bedrijfsvloeren

Als onderdeel van de reparaties aan de vloer werd een deel van de bestaande vloer verwijderd. Vervolgens is de ondervloer daar geschuurd en een vochtscherm aangebracht. Daarna zijn nieuwe vloeistofdichte pvc tegels met een sterke 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer aangebracht. Onderling zijn deze tegels met een pvc koudlas gehecht waarna de vloer door middel van thermisch lassen volledig naadloos en vloeistofdicht is afgewerkt. De randen zijn afsluitend behandeld met kitprimer en MS polymeerkit.

 

Het illustreert een van de vele voordelen van deze sterke pvc vloertegels. Een eventuele reparatie kan snel en degelijk worden uitgevoerd door onze specialisten. Met een perfect eindresultaat en minimale hinder voor uw bedrijfsvoering.