< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing vloeistofdichte garagevloer bij Autobedrijf de Kock in Wierden

Boekhout plaatste een vloeistofdichte garagevloer bij het gerenommeerd autobedrijf de Kock. Dit bedrijf in de Almelosestraat te Wierden bestaat sinds 1984 en is al jarenlang een begrip in de regio. Klanten kunnen er terecht voor een betrouwbare occasion, voor betrouwbaar onderhoud tegen betaalbare prijzen en uiteraard kan men in het bijbehorende Esso Express tankstation 24 uur per dag tanken tegen scherpe prijzen.

Vloeistofdichte vloer belangrijk in de garage

Bij garages van autobedrijven wordt steeds schoner gewerkt. Toch kan er altijd iets lekken en moet voorkomen worden dat vloeistoffen in de bodem terechtkomen. En uiteraard moeten deze vloeren ook vaak en grondig schoongemaakt kunnen worden. Een robuuste vloeistofdichte vloer is dan ook belangrijk en pvc garagevloeren zijn daarvoor de ideale oplossing.

 

De nieuwe vloer is aangebracht op een ondervloer van beton en Veka tegels. De zwarte pvc tegels van 500 x 500 x 10 mm zijn met een 2-componenten polyurethaanlijm op deze ondervloer gelijmd. Daarna zijn de tegels onderling met een pvc koudlas gehecht. De vloer is vervolgens naadloos en vloeistofdicht gemaakt met een thermisch lasproces. Door hiervoor een rode lasnaad te gebruiken, is het eindresultaat een fraaie zwarte-rode vloer. De randen zijn afgerond met kitprimer en MS polymeerkit.